Előnevezés - IV. KNAUF Tihanyi Félmaraton Fesztivál - 2018. május 26.

Előnevezés

MEGTELT
A IV. KNAUF Tihanyi Félmaraton Fesztiválra további nevezéseket sajnos már nem fogadunk. Találkozzunk szeptember 15-án a MAPEI Szigligeti Félmaratonon és augusztus 19-én, az #ujprojekten (infók hamarosan)! #otttali

2016 novemberében a III. Knauf Tihanyi Félmaraton 1500 fős előnevezési időszakát 55 óra alatt lezártuk, majd mikor az új helyszín megengedte a nagyobb résztvevői létszámot, 2017. május 27-én 3000 versenyzővel elrajtolt, s ezzel egyben a Balatont érintő összes megyében a legnagyobb versennyé vált a legkedveltebb kategóriákban 20 hónap leforgása alatt. A helyszínünk marad, mégis úgy döntöttünk, hogy csökkentjük 1000 fővel a résztvevői limitet. Úgy érezzük, hogy 2000 fő az a létszám, amit azon a minőségen és szinten tudunk kezelni, amit mi kitűztünk magunknak. Szóval mint amit Szigligeten is nyújtott a csapatunk – és igen, tudjuk, hogy ezzel a kistestvér Szigligeti Félmaratonunk már nem is marad kistestvér tovább… Emiatt ne haragudjon, aki esetleg nem fér bele, talán valamelyik évben emelünk még rajta!

Nevezési díjakban visszaállunk az abszolút rendszerről – Szigligeti fejlesztés volt – a sávosra, mely így néz ki, lehet kérni szimplában is:

Sáv Normál csomag Szimpla csomag*
1 – 666 fő 8 000 Ft. 7 000 Ft.
667 – 1333 fő 9 000 Ft. 8 000 Ft.
1334 – 2000 fő 10 000 Ft. 9 000 Ft.
* Nem tartalmaz pólót. 
A feltüntetett árak 27% ÁFA-t tartalmaznak.

Segítség az előnevezéshez

  1. Kattints a fenti Előnevezek gombra.
  2. Jelentkezz be, vagy ha még nincs fiókod, regisztrálj egyet. Megteheted e-mail címed megadásával, vagy Facebook, illetve Google fiókoddal is.
  3. Adj a fiókodhoz futót vagy futókat (Versenyző felvitele menüpont). Páros vagy trió csapat esetén értelemszerűen két vagy három futó hozzáadása elengedhetetlen.
  4. Ha kész a fiókod és már a futókat is hozzáadtad, kattints a Nevezés-re. A felület 2017. november 17., 12:00-kor automatikusan frissíteni fogja az oldalt és betölti a nevező űrlapot, kérlek ne frissíts, ne terheld a szervert, automatikusan be fog tölteni – legalábbis ezt ígérték az informatikusok. :)) Itt először is válaszd ki az általad / általatok futni kívánt távot, majd jelöld be a futót / futókat.
  5. A nevezésre kattintva perceken belül kapsz tőlünk egy e-mailt, ami tartalmazza az általad megadott adatokat, valamint a nevezésed egyéni kódját (ez egy öt karakter hosszú kis- és nagybetűket, valamint számokat tartalmazó halandzsa 🙂 ). Ez a kód nagyon fontos, ez alapján tudunk Téged beazonosítani.
  6. Az e-mail tartalmazza az átutalás adatait is (figyelem, megváltozott a cégnév és a bankszámlaszám!!!). A nevezési díjat a Bowman and Becker Kft. nevére, a 10100792-05959300-01005009 (Budapest Bank, figyelem bankszámlaszámunk a korábbi ERSTE Bankosról megváltozott!) számlaszámra kérjük átutalni / befizetni, de NAGYON FONTOS, hogy a KÖZLEMÉNY ROVAT TARTALMAZZA A KÓDODAT!

Elakadtál?

Kérdésedre minden bizonnyal azonnal választ kapsz a TF kisokosban. 🙂

Karácsonyi ajándékkártya igénylése

TF karácsonyi ajándékkártya

Tavaly óriási érdeklődés volt a karácsonyi ajándékcsomagok után, így ezt továbbfejlesztve idén is lehet TF-et karácsonyra ajándékozni, mely egy gyönyörű TF kártyán (mellékelt kép), karácsonyi borítékban repül az ajándékozottnak. Hiszen mi kell egy futónak ajándékba? Az, ha fut6! 😉 <3

Az ajándékkártyákat szentestéig postai úton juttatjuk el Hozzád, az ára pedig 750 forint.

* Az előnevezés feltétele a Versenyszabályzat elolvasása és elfogadása.