A story - Honnan indult a Tihanyi Félmaraton?

Iramfutók

2016. október 1., azaz az első Szigligeti Félmaraton óta járnak hozzánk vissza azok a kedves Barátaink, akik az iramfutásban segítenek. Róluk szól elsősorban ez a menüpont, hiszen annak ellenére, hogy ebben az országban valóban a futás tekinthető az első számú tömegsportnak, valljuk meg magunknak, hogy az igazi futók azok az ultrák, akiktől egy-egy mondat nagyobbat üt bármilyen idézetnél és napról-napra kísérlik meg a lehetetlent. Egyedül. De kik ők?

  • 1:45 – Csécsei Zoli Tihanyban nyomta először atomóra pontossággal Szkridon Gellért együtt. Melléjük reméljük érkezik Szigligethez hasonlóan a teljes 2017-es 24 órás belfasti vb válogatott, minden idők legjobb férfi 24 órás csapat, így Halama Levente és Rudolf Tomi (versenynaptár függő)
  • 1:59 – mozgasvilag.hu iramfutó team Simon Ádám főszerkesztővel és Kakuk András tulajdonossal. Őket segítik régi barátaink, a kétszeres Év Ultrafutója-díjas, ötszörös spártai teljesítő Lajkó Csabi “Pecsenye” és Lajkó Móni, akik negyedik alkalommal állnak rajthoz a legkedveltebb időben, hiszen a kétóra alatti teljesítés nagyon sokak vágya. Ha minden összejön, akkor érkezik a 2017-es 24 órás belfasti női válogatott is, ahogyan Szigligeten (egyeztetés alatt).
  • 2:15 – ez is egy elég menő iram, amire ezúttal is érkezik a kétszeres Év Ultrafutója-díjas Makai Viki és férje, Makai Laci is, valamint egy nagyon régi kedves Barátunk, Soós Peti segít Nektek!
  • 2:30 – futasrolnoknek.hu team (még egyeztetés alatt)