Rajtcsomag házhozszállítás - Futniszép.hu

Rajtcsomag házhozszállítás

Hazai versenyek között elsőként kérheted a rajtcsomagodat kiszállítással.

Nem tudod előzetesen Budaörsön átvenni a csomagodat? Nem akarsz a verseny előtt izgulni meg sorban állni? Előtte átöblítenéd a mezt? Minél előbb átvennéd a cuccod???
A mi motivációnk a folyamatos fejlesztés és fejlődés, emiatt rengeteg energiával és ötletettel igyekszünk évről-évre építeni az eseményeinket, és reméljük, hogy sokatoknak segítséget tudunk azzal nyújtani, ha a rajtcsomagotokat előzetesen, postai úton tudjátok átvenni.
A postázás költsége egyéni rajtcsomag esetében 1.000 forint/rajtcsomag; páros, trió vagy maximum 5 db. rajtcsomag esetén pedig 2000 forint, mely tartalmazza a csomagod ajánlott elsőbbségi küldeményként történő belföldi kézbesítést.

Hogyan kérheted a rajtcsomagod postázását?

  1. Először nevezz a IV. KNAUF Tihanyi Félmaratonra (előnevezés ekkortól: 2017. november 19., 12:00).
  2. Legyen érvényes, befizetett nevezésed.
  3. Látogass el a postázási oldalunkra, ahol nagyon figyelmesen add meg az adataidat. Továbblépéskor összesítjük az általad megadott adatokat. Kérlek, olvasd el ismét, miket adtál meg.
  4. Ha minden rendben, add le igényedet. Kapni fogsz tőlünk egy e-mailt a fizetési részletekkel.
  5. Kérjük, hogy a postaköltséget 8 napon belül utald át az ott meghatározott bankszámlára. Az átutalást követően elektroniku számlát küldünk részedre.

Kérjük, hogy az adatokat kétszer is ellenőrizd le, az elírásokból származó kézbesítési nehézségekért nem tudunk felelősséget vállalni!