IV. KNAUF Tihanyi Félmaraton & III. MAPEI Szigligeti Félmaraton

Határidők a III. MAPEI Szigligeti Félmaraton esetében

Postázás megrendelésére: 2018. augusztus 12., 12:00
Postaköltség befizetésére: regisztrációtól számított 8 nap. A MAPEI Szigligeti Félmaratonra befizetést legkésőbb 2018. augusztus 13.-ig tudunk elfogadni, ezt követően a postázási adatbázist lezárjuk.

Postázás megrendelése

A futniszép.hu-nál elsőként vezettük be, hogy a rajtcsomagokat már előzetesen, postai úton is át tudjátok venni. A töretlen sikeren felbuzdulva, a lehetőség továbbra is nyitott. :)

Egyéni csomag esetén:: 1 000 forint.
Csapat (páros és trió) csomag esetén:: 2 000 forint.

Több rajtcsomag együttes kipostázására nincs lehetőség. Minden rajtcsomagot külön postázunk!

Hogy működik a házhozszállítás igénylése?

MÁR ELŐNEVEZTÉL.

 1. Először is keresd meg a nevezési kódodat (a visszaigazoló e-mailekben megtalálod és befizetésnél is ezt írtad a közlemény rovatba).
 2. Olvasd végig és fogadd el a postázási szolgáltatásunk feltételeit.
 3. Töltsd ki nagyon figyelmesen és pontosan a lenti űrlapot. Különösen ügyelj az e-mail címedre és a postázási adatokra!
 4. Hamarosan kapsz egy visszaigazoló e-mailt az általad megadott adatokkal és a befizetés részleteiről.
 5. A csomagokat mi szeptember elején küldjük ki, a kiküldésről pedig e-mailes értesítést fogunk küldeni.

MÉG NEM NEVEZTÉL.

 1. Nevezz elő a rendezvényre itt .
 2. Fizesd be a nevezési díjadat és jegyezd fel magadnak a nevezési kódodat (ezt majd e-mailben kapod meg nevezés után).
 3. Gyere vissza és igényeld a házhozszállítást. :)

Díjak

Egyéni csomag esetén* ajánlott elsőbbségi levélként bruttó 1000 forint.

Csapat csomag esetén** elsőbbségi csomagküldeményként bruttó 2 000 forint.

* Több egyéni csomag postázása esetén több igényt kell leadni, tehát többször 1000 forint. Igen, tudjuk, hogy ésszerűbb lenne egyben postázni, de a kavarások és félrepostázások miatt ezt csak így tudjuk vállalni.

** páros és trió esetén a küldeményeket egyben postázzuk ki, tehát a csomag tartalmazza az összes csapattag pólóját, rajtszámát, stb. Váltó esetében egyetlen rajtszám van, ezt kell majd váltáskor átadnotok.

Szolgáltatás feltételei

 1. A Bowman and Becker Kft. (továbbiakban: Szervező), mint a rendezvény szervezője és a csomagok kiküldője kijelenti, hogy az itt megadott adatokaz zárt rendszerben kezeli, azokat harmadik félnek nem adja tovább, mely alól kizárólagos kivételt a Magyar Posta (továbbiakban: Kézbesítő). A Kézbesítő részére a Szervező kizárólag a kézbesítéshez elengedhetetlen adatokat adja tovább, úgy mint: vezetéknév, keresztnév, irányítószám, város, utca és házszám, esetlegesen kézbesítéssel kapcsolatos egyéb megjegyzés, mely a megrendelő kérésére történik. Ádatvédelmi tájékoztató
 2. A csomagokat minden esetben karakterre pontosan az általad megadott címre postázzuk. Elírás nem lehet, ugyanis a rendszer zárt! Kérjük tehát, hogy az adatokat többszörösen ellenőrizd le, a “nincs kint név”, stb... nem postázási cím!
 3. A küldeményeket minden esetben a Magyar Posta szolgáltatásait igénybevéve küldjük ki, a feladást követően a csomagokért a Magyar Posta tartozik felelősséggel.
 4. Jelen űrlap kitöltésével és beküldésével a postázási szolgáltatás még nem illeti meg a megrendelőt. A megrendelés csak a befizetést követően válik véglegess.
 5. A szlolgáltatási díjról a Szervezző elektronikus ÁFA-s számlát állít ki a megrendelő nevére.
 6. A Szervező vállalja, hogy a rajtcsomagokat legalább egy héttel a rendezvény előtt elsőbbségi ajánlott küldeményként feladja a címzettnek az általa kért postázási címre. Amennyiben a rendezvényig a csomag bármilyen okból kifolyólag nem érkezik meg a címzettnek, úgy a Bowman and Becker Kft. nem szolgáltat extra pólót (abban az esetben, ha csomagja tartalmazza). A kiküldött csomag ilyen esetben minden bizonnyal téves adatokkal lett postázásra kérve, az hamarosan visszaérkezik a feladónak.
 7. Amennyiben a kiküldött csomag a regisztrációkor megadott címzettnek és címre kiküldésre kerül, majd az "Címzett azonsoíthatatlan", "Címzett ismeretlen", "Nem kereste" vagy "Elköltözött" megjegyzéssel a feladónak visszaérkezik, úgy az újrapostázási költség a megrendelőt terheli.
 8. Postázásra kizárólag Magyarország határain belül van lehetőség.
 9. A fent felsorolt vagy bármely egyéb okból át nem vett rajtcsomagot a szervezőknek nem áll módjában pótolni.
 10. Postázási igény visszamondásának határideje a postázási igény leadásának határidejétől számított 7. naptári nap.
 11. Postázási igényed leadásával jelen feltételeket visszavonhatatlanul elfogadod és kijelented, hogy a lenti adataidat leellenőrizted, azok a valóságnak megfelelnek.

Adataid megadása
Adatok felvétele