Közlekedés és parkolás - Futniszép.hu
[et_pb_section admin_label=”Section” fullwidth=”off” specialty=”off” background_image=”http://futniszep.hu/wp-tartalom/uploads/2016/06/szigliget_header.jpg” transparent_background=”on” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”on” parallax_method=”on” custom_padding=”80px||80px|” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”HEADER – NE NYÚLJ HOZZÁ” background_layout=”dark” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Szigligeti Félmaraton

közlekedés

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Szakasz” global_module=”1972″ fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_fullwidth_menu global_parent=”1972″ admin_label=”SZF MENÜ – NE NYÚLJ HOZZÁ” menu_id=”121″ background_color=”#329e00″ background_layout=”dark” text_orientation=”center” submenu_direction=”downwards” fullwidth_menu=”off” dropdown_menu_animation=”fade”] [/et_pb_fullwidth_menu][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Szakasz” fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row admin_label=”Sor”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Használjatok telekocsit és parkoljatok a kijelölt területen!

www.oszkar.hu – pakoljátok fel magatokat és gyertek együtt! Jóóó lesz!:)

 Szeretnénk Nektek megadni a lehető legtöbb segítséget, hogy minél könnyebben eljussatok a versenyre! Szigliget tájvédelmi körzet besorolás alá esik, túl ezen pedig egy félszigeten helyezkedik el, ami sajnos nehezíti a tömegközlekedéssel való megközelítését – de ettől függetlenül elérhető tömegközlekedéssel is. Azonban arra szeretnénk buzdítani Titeket, hogy használjátok a közösségi közlekedés adta lehetőségeket, osszátok meg egymással az autókban található szabad helyeiteket és úgy nem csak az üzemanyag költségeitek lesznek alacsonyabbak, de kevésbé terhelitek a környezetet. És nem utolsó sorban jobban is pörög az idő…:)

 Számunkra nagy fontossággal bír a környezettudatosság, “zöld versenynek” is tarjuk magunkat (ha van ilyen :D), emiatt saját oszkar.hu panelt is találtok az oldalunkon. Reméljük, hogy minél kevesebb autóval és nagy biztonságban megérkeztek hozzánk a verseny  napján!

 Az oldal alján találtok egy listát, ami tartalmaz minden Szigliget 20 km-es környékére érkező Oszkár telekocsit, illetve egy külön keresőfelületet is. Fontos, hogy a lista mindig az aktuális napi fuvarokat mutatja, nem a szeptember 16-it! Jó utat mindenkinek, peace!

Parkolás

Nagyon szépen kérünk MINDENKIT, HOGY NE ÁLLJON A SZALAGOKKAL ÉS BÓJÁKKAL ELZÁRT TERÜLETRE ÚGY, MINT TIHANYBAN SOKAN TETTÉK, MERT AZ A FUTÓKNAK ELKERÍTETT SÁV! A ROSSZ HELYEN PARKOLÓ AUTÓKAT A TULAJ SAJÁT KÖLTSÉGÉRE ELSZÁLLÍTTATJUK! Alább találtok parkolásra kijelölt területeket, ha ezek megtelnének, használjátok a környező utcákat – nem fizetős. Lényeg, hogy a futósávba senki, de senki, még az atyaúristen se álljon be a bmw-vel vagy a merdzsóval!

PARKOLÓDÍJ:

A közeli üres telkek, melyek parkolóként tudnak funkcionálni nem a mi felügyeletünk alatt állnak. Legfrissebb információink szerint (2017. szeptember 1.) a telkek tulajdonosai parkolódíjat kívánnak szedni a megállásért, tehát a parkolók egy része (vagy az összes) fizetős lesz. 

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Gomb” button_url=”https://drive.google.com/open?id=1BUb6eO1tcOfHZeRRYE0U3p25TD4&usp=sharing” url_new_window=”off” button_text=”Parkolási térkép” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/et_pb_button][et_pb_code admin_label=”Kód”]<iframe src=”http://box.oszkar.com/tihany/tihanyifelmaraton_2016_resp.html” scrolling=”no” width=”100%” style=”height:230px;width:100%;min-width:175px;margin:0;” frameborder=”no”></iframe>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”Kód”]<iframe src=”http://utitars.oszkar.com/dist-20/erkorszag-HU/hova-Szigliget/tc-46.79339030000001%7C17.438155999999935/iframe-1/” style=”width:100%; height:1200px” frameborder=”no”></iframe>[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]