Vészesen fogynak a helyek az I. Szigligeti Félmaratonra!

Update: 2016. július 24-én, 12:00-kor ismét megnyitják az előnevezést, köszönhetően az eddig felszabadult (be nem fizetett) helyeknek, valamint a 200 fős létszámbővítésnek! Itt tudtok előnevezni.

Tihany után Szigligeten folytatódik a Tihanyi Félmaraton őszi kistestvérének szánt futóverseny. A jelentkezést július 2-án 12:00-tól nyitották meg és az első három órában több, mint 400 előjelentkezés érkezett, 24 óra alatt pedig a Szigligeti Félmaraton csaknem teljesen megtelt. Első alkalommal mindössze 600 fő jelentkezését fogadják a szervezők, ezért aki szeretne október 1-én félmaratoni távon először rajthoz állni ebben a csodás környezetben, annak igencsak sietnie kell a regisztrációval, hiszen ma délutánra már csak pár tucat kiadó hely maradt.

A Tihanyi Félmaraton szervezőinek második versenye egy saját tervezésű és egyedileg gyártott éremmel, és – a versenyek között talán első alkalommal – hosszú újjú minőségi technikai futómezzel készül a résztvevők rajtcsomagjába. Távok: 21 k (egyéni-páros-trió) és 5 k, a rajtcsomagok ezúttal is egységesen kerülnek kialalkításra.

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések