Futniszép Aranycipő Díj

Mi az a Futniszép ?

Kik kaphatják meg?

Mindenki megkapja, aki teljesítette legalább a 3K távon a négy Futniszép versenyt 2020-ban.

Pontosan mi is ez?

A Befutóérem.hu gyönyörű arany emlékplakettje bársonydobozban.

Kell rá jelentkeznem?

Nem. Adtbázis alapján látjuk, hogy melyik futók teljesítették ugyanazon távjainkat. Ezzel kapcsolatban fontos tanácsokat lejjebb találtok!

Csak szezonbérletesek kapják?

Nem! 🙂 De ők már most tudhatják, hogy landol a szatyorban egy Futniszép Aranycipő Díj. 😉

Mikor kapjuk meg?

Értelemszerűen a szezonzáró versenyünkön, a V. Mapei Szigligeti Félmaratonon, 2020. szeptember 12-én. (vagy az évad legutolsó versenyén)

Mennyibe kerül?

A díjat a Befutóérem.hu ajánlja fel, így a futók részéről csak egy kedves mosoly az átvételkor. 🙂

Bármilyen távon

Teljesített távtól függetlenül, mindenki megkapja. A fontos, hogy mind a négy versenyen résztvegyél és a távodat teljesítsd (tehát ne add fel). A Babyrun természetesen kivétel.

Melyik versenyekről van szó?

Az Aranycipő Díjhoz az összes versenyt, az alább felsorolt távokon kell teljesíteni ahhoz, hogy jogosult legyél az aranycipő díjra.

VI. Knauf Tihanyi Félmaraton


Távok:

3K / 7K / 11K / 21K

Verseny:
2020. 03. 21. helyett 2020. 10. 17.

Előnevezés: 
2019. 10. 27., 15:00-tól (lezártuk)

II. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton

Távok:

21K / 10K

Verseny:
2020. 05. 31.

Előnevezés:
2019. 11. 24., 16:00-tól

III. újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton

Távok:

21K / 10K

Verseny:
2020. 08. 16.

Előnevezés:
2020. 01. 01., 07:35-től

V. Mapei Szigligeti Félmaraton

Távok:

3K / 6K / 9K / 21K

Verseny:
2020. 09. 12.

Előnevezés: 
2020. február 16., 18:00-tól

Néhány fontos

  • Ha már futottál nálunk, akkor a nevező fiókodban biztosan szerepelsz, mint futó. Ahhoz, hogy biztosan kiszűrjük a szezon végén, hogy Te voltál az összes versenyen, használd ugyanazt a futódat. Röviden: ne töröld ki magad és add magad ismét hozzá - amúgy is miért csinálnál ilyet?
  • Ha még nem futottál nálunk, akkor hozd létre a nevezőfelületünkön a fiókodat, add hozzá magadat (mint futót) a fiókodhoz, és az összes versenyünkön ezzel a fiókkal regisztrálj és ugyanazt a futót. Valójában ez teljesen egyértelmű és ez a legkézenfekvőbb, de biztos, ami biztos, leírtuk, na... 🙂
  • Szigliget előtt figyeld a leveleid, mert akkor már nagyban dolgozunk az ügyön, hogy kiszűrjük a díjazottak listáját. Erről mindenkit e-mailben is értesítünk.
  • Tehát, akkor van bármi teendőm??? Nincs. Nevezz mind a négy versenyünkre, majd jelentkezz 2020. szeptember 12-én a Befutóérem.hu standjánál az V. Mapei Szigligeti Félmaratonon a díjadért. 🙂 Frissítve: A járványhelyzet miatt elmaradt Tihanyi Félmaraton időpontja még kérdéses. Így amennyiben az később kerül megrendezésre, mint a Szigligeti, úgy értelemszerűen ott adjuk át őket, így elég megegyeznetek annyit, hogy a futniszép.hu 2020-as szezonjában az utolsó versenyén adjuk át.
  • Szezon közben lebetegedtem, kihagytam egy versenyt! Igazán nagyon sajnáljuk, de a díjat csak azoknak osztjuk ki, akik mind a négy versenyt teljesítették, azaz el tudott jönni, célba is ért, nem adta fel verseny közben.
Aranycipő_2020_visual
Látványterv by Befutóérem.hu
BE_square_black
Befutóérem.hu
Close Menu