fbpx

“Baráti beszélgetés Dj Kecsoh-val.” :)

Tény, hogy a futóeseményeinken a baráti kezdeményezés már kinőtte magát, és rég nem családi és baráti közösségből épül fel a staff, hanem annál egy jóval szervezettebb és bővebb struktúrában, akiknek egyesével mind-mind hálásak vagyunk. Ugyanakkor azóta is elmondható, hogy a csapatunk keménymagja továbbra is azokból a karakterekből áll, akikre nem csak partnerekként vagy kollégákként tekintünk, hanem akikhez baráti kapcsolataink is fűznek. Tökéletes példa erre Kecsoh, a rendezvénysorozatunk egyik tősgyökeres tagja, akihez a futóversenyeken túl számos régi élményt is kötünk. Így az “interjú” szót ez esetben nem is használnánk, sokkal inkább helyes, ha úgy fogalmazunk: “következzen egy baráti beszélgetés Keczán Pali főszervezővel és Dj Kecsoh-val”. 🙂

Mióta is dolgozunk mi együtt? 

Körülbelül , 2012 óta, amikor egy Palacsinta bisztró alkalmával csináltuk közösen a nappali eseményt és az esti bulit.

Négy éven át a jogi kar rezidense voltál (sőt, szerintem utána is, hogy én már nem voltam ott). Nem volt buli nélküled, ekkor döntötted el, hogy a jogi pálya mellett – vagy talán helyett – ezt választod?  

Már gyerekként is szerettem volna a zenével foglalkozni, sőt, zenéltem is hangszeren több, mint 8 évig. Úgy volt, hogy zenei konzervatóriumba is mehetek, de akkoriban a sportkarrier jobban lekötött. Később az egyetemi éveim alatt volt szerencsém Knébl Ferenc barátomnak köszönhetően belekóstolni a dj-skedésbe és aktívan részt vettem az egyetemi és egyéb más bulikban. A jogi karon a mai napig van fellépésünk, és mindig szívesen térünk vissza, akármilyen rendezvényről legyen szó. Nekem annyiban speciális a helyzetem, hogy közben lediplomáztam, és a jogi szakmában is elhelyezkedtem. Volt olyan időszak, hogy csak a dj-skedésből éltem, de világ életemben azt vallottam, hogy több lábon kell állni. 

Iszonyatos party állat vagy – már bocs:D Hogy bírod? 

Talán az lehet a titka, hogy nagyon szeretem, amit csinálok, mondhatni ez az életem. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy azt csinálhatom, amit szeretek és ez sokszor ráébreszt, hogy a zene összeköti az embereket. Fontos természetesen az is, hogy az ember kellően összehangolja a nappali életét az éjszakaival. Igyekszem figyelni a megfelelő pihenésre és mai napig aktívan sportolok. 

És az elmúlt egy évet? 

A COVID 19 a zeneiparban és a vendéglátásban tevékenykedő emberekre talán negatívabb hatással volt mint bármilyen másik szakmára, főleg, hogy tőlünk a vírus azt vette el, ami az életünk. Számomra nagyon nehéz volt, hogy nem csinálhattam azt a dolgot, amit mindennél jobban szeretek. Nekem a zenélés nemcsak munka és megélhetés, hanem hivatás és örömforrás is. Természetesen ebben a helyzetben az emberek egészsége a legfontosabb, de én nagyon remélem, hogy hamarosan minden visszatér a megszokott kerékvágásba.  

Jogászként és dj ként egyszerre dolgozol. Hogy illeszted össze a kettőt, ki tudod magad pihenni?

Az elmúlt 5 évben főként a dj-skedésből éltem, mellette rendezvényes cégben voltam/vagyok ügyvezető, ami relatív kötetlen munkaidővel jár, így szerencsére meg tudtam tervezni a napjaimat, sokszor úgy, hogy a bulik napján illetve másnapokon ne kelljen korán kelnem. Jelenleg a vírushelyzet miatt azonban nekem is új munkahelyet kellett keresnem és most munka -és tűzvédelemmel foglalkozok. A mostani munkahelyemnél a felvételi beszélgetésnél szóba került, hogy mi lesz akkor, ha visszaáll minden a régi formába és mondhatni nagyon korrekten és nyitottan állt a témához a vezetés, ezért nem lesz probléma akkor sem, ha megint zenélni fogok. Nekem a fellépéseim nagy része főként hétvégi napokra esik, amit nem nehéz koordinálni, a hétköznapi buliknál pedig majd összeszervezem úgy a másnapi programjaimat, hogy azt kellő hatékonysággal el tudjam végezni. 

Nagyon kemény iramot diktálsz, a versenyekre – sokan nem tudják -, de közvetlenül a buliból érkezel. Hol is vagy békeidőben hallgatható? 

Amint korábban mondtam, nekem a zenélés nem teher, hanem szenvedély, emiatt pedig gyorsan át tudok lendülni a fáradtságon. Nem mondom, hogy néha nincsenek nehéz pillanatok, de ilyenkor a közönség és a zene szeretete átlendít ezeken. 

Ha az ember ilyen helyeken  és rendezvényeken zenélhet mint Én (BOB, STORY, Ötkert, illetve az ország meghatározó vidéki fellegvárai) mindig mindenhol a maximumot kell nyújtsam és számomra ez nagyon motiváló. Sokszor van, hogy megkapom pár embertől, hogy a zenélés nem munka és nem értik, mi ebben a megterhelő. Nekik azt tudnám üzenni, hogy bármikor eljöhetnek és végigcsinálhatják velem a sűrűbb heteim és azután talán megváltozik a véleményük 🙂 

Idén is minden eseményünkön ott leszel, mivel készülsz a futóinknak? 

Nem szeretném lelőni előre a poént, ezért mindenkinek azt javasolom, hogy látogasson el az összes versenyre és eseményre és ott meghallgathatja, hogy az adott napra mivel készülök 🙂 Annyi újdonság még történt az előző évekhez képest, hogy a versenyeken kívül havi rendszerességgel jelentkezek mixekkel a futóknak, amiket akár edzés alkalmával akár munkában is tudnak hallgatni.

2021-ben indítunk egy új projektet közvetlen Tihany mellett, Örvényes Beach néven. Szerintünk a legmenőbb szabadstrand lesz az északi parton és nemcsak a nyitóbulin, de a nyár során is végig ott leszel. Direktben egy olyan szektorban dolgozol, amit súlyosan érintett a járványhelyzet, hogy látod az év második felét?

Először is gratulálok Nektek az új projekthez és köszönöm a meghívást és a bizalmat amit tőletek kapok és kaptam az évek során. Abban biztos vagyok, hogy az Örvényes Beach egy új színfoltja lesz a balatoni turizmusnak és kíváncsian várom, hogy milyen programokkal készültök majd a nyár során. Egy biztos, én magam részéről garantálom, hogy hatalmas bulit fogok csinálni 🙂 A járványhelyzetre kitérve én pozitívan látom az év második felét, és egyben reménykedem is, hogy amit az elmúlt 1- 1.5 év elvett tőlünk azt most mind be tudjuk pótolni. Véleményem szerint idén a turizmust tekintve a korábbi évekhez képest kisebb létszámra lehet számítani, már ami a külföldi vendégeket illeti, ugyanakkor szerintem a magyar emberek nagy része már ki van éhezve arra, hogy végre önfeledten szórakozhasson. 

Köszönjük szépen az interjút, és találkozzunk idén első alkalommal a III. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaratonon, a legpartysabb futóversenyünkön mind közül!

bejegyzés megosztása

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések

Egyéb kategória

Interjú Túróczi Rékával

Túróczi Réka, hosszútávfutó, triatlonista, akit a futóközösség Irunmom néven ismer.

Close Menu