„Baráti beszélgetés Dj Kecsoh-val.” :)

Tény, hogy a futóeseményeinken a baráti kezdeményezés már kinőtte magát, és rég nem családi és baráti közösségből épül fel a staff, hanem annál egy jóval szervezettebb és bővebb struktúrában, akiknek egyesével mind-mind hálásak vagyunk. Ugyanakkor azóta is elmondható, hogy a csapatunk keménymagja továbbra is azokból a karakterekből áll, akikre nem csak partnerekként vagy kollégákként tekintünk, hanem akikhez baráti kapcsolataink is fűznek. Tökéletes példa erre Kecsoh, a rendezvénysorozatunk egyik tősgyökeres tagja, akihez a futóversenyeken túl számos régi élményt is kötünk. Így az „interjú” szót ez esetben nem is használnánk, sokkal inkább helyes, ha úgy fogalmazunk: „következzen egy baráti beszélgetés Keczán Pali főszervezővel és Dj Kecsoh-val”. 🙂

Mióta is dolgozunk mi együtt? 

Körülbelül , 2012 óta, amikor egy Palacsinta bisztró alkalmával csináltuk közösen a nappali eseményt és az esti bulit.

Négy éven át a jogi kar rezidense voltál (sőt, szerintem utána is, hogy én már nem voltam ott). Nem volt buli nélküled, ekkor döntötted el, hogy a jogi pálya mellett – vagy talán helyett – ezt választod?  

Már gyerekként is szerettem volna a zenével foglalkozni, sőt, zenéltem is hangszeren több, mint 8 évig. Úgy volt, hogy zenei konzervatóriumba is mehetek, de akkoriban a sportkarrier jobban lekötött. Később az egyetemi éveim alatt volt szerencsém Knébl Ferenc barátomnak köszönhetően belekóstolni a dj-skedésbe és aktívan részt vettem az egyetemi és egyéb más bulikban. A jogi karon a mai napig van fellépésünk, és mindig szívesen térünk vissza, akármilyen rendezvényről legyen szó. Nekem annyiban speciális a helyzetem, hogy közben lediplomáztam, és a jogi szakmában is elhelyezkedtem. Volt olyan időszak, hogy csak a dj-skedésből éltem, de világ életemben azt vallottam, hogy több lábon kell állni. 

Iszonyatos party állat vagy – már bocs:D Hogy bírod? 

Talán az lehet a titka, hogy nagyon szeretem, amit csinálok, mondhatni ez az életem. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy azt csinálhatom, amit szeretek és ez sokszor ráébreszt, hogy a zene összeköti az embereket. Fontos természetesen az is, hogy az ember kellően összehangolja a nappali életét az éjszakaival. Igyekszem figyelni a megfelelő pihenésre és mai napig aktívan sportolok. 

És az elmúlt egy évet? 

A COVID 19 a zeneiparban és a vendéglátásban tevékenykedő emberekre talán negatívabb hatással volt mint bármilyen másik szakmára, főleg, hogy tőlünk a vírus azt vette el, ami az életünk. Számomra nagyon nehéz volt, hogy nem csinálhattam azt a dolgot, amit mindennél jobban szeretek. Nekem a zenélés nemcsak munka és megélhetés, hanem hivatás és örömforrás is. Természetesen ebben a helyzetben az emberek egészsége a legfontosabb, de én nagyon remélem, hogy hamarosan minden visszatér a megszokott kerékvágásba.  

Jogászként és dj ként egyszerre dolgozol. Hogy illeszted össze a kettőt, ki tudod magad pihenni?

Az elmúlt 5 évben főként a dj-skedésből éltem, mellette rendezvényes cégben voltam/vagyok ügyvezető, ami relatív kötetlen munkaidővel jár, így szerencsére meg tudtam tervezni a napjaimat, sokszor úgy, hogy a bulik napján illetve másnapokon ne kelljen korán kelnem. Jelenleg a vírushelyzet miatt azonban nekem is új munkahelyet kellett keresnem és most munka -és tűzvédelemmel foglalkozok. A mostani munkahelyemnél a felvételi beszélgetésnél szóba került, hogy mi lesz akkor, ha visszaáll minden a régi formába és mondhatni nagyon korrekten és nyitottan állt a témához a vezetés, ezért nem lesz probléma akkor sem, ha megint zenélni fogok. Nekem a fellépéseim nagy része főként hétvégi napokra esik, amit nem nehéz koordinálni, a hétköznapi buliknál pedig majd összeszervezem úgy a másnapi programjaimat, hogy azt kellő hatékonysággal el tudjam végezni. 

Nagyon kemény iramot diktálsz, a versenyekre – sokan nem tudják -, de közvetlenül a buliból érkezel. Hol is vagy békeidőben hallgatható? 

Amint korábban mondtam, nekem a zenélés nem teher, hanem szenvedély, emiatt pedig gyorsan át tudok lendülni a fáradtságon. Nem mondom, hogy néha nincsenek nehéz pillanatok, de ilyenkor a közönség és a zene szeretete átlendít ezeken. 

Ha az ember ilyen helyeken  és rendezvényeken zenélhet mint Én (BOB, STORY, Ötkert, illetve az ország meghatározó vidéki fellegvárai) mindig mindenhol a maximumot kell nyújtsam és számomra ez nagyon motiváló. Sokszor van, hogy megkapom pár embertől, hogy a zenélés nem munka és nem értik, mi ebben a megterhelő. Nekik azt tudnám üzenni, hogy bármikor eljöhetnek és végigcsinálhatják velem a sűrűbb heteim és azután talán megváltozik a véleményük 🙂 

Idén is minden eseményünkön ott leszel, mivel készülsz a futóinknak? 

Nem szeretném lelőni előre a poént, ezért mindenkinek azt javasolom, hogy látogasson el az összes versenyre és eseményre és ott meghallgathatja, hogy az adott napra mivel készülök 🙂 Annyi újdonság még történt az előző évekhez képest, hogy a versenyeken kívül havi rendszerességgel jelentkezek mixekkel a futóknak, amiket akár edzés alkalmával akár munkában is tudnak hallgatni.

2021-ben indítunk egy új projektet közvetlen Tihany mellett, Örvényes Beach néven. Szerintünk a legmenőbb szabadstrand lesz az északi parton és nemcsak a nyitóbulin, de a nyár során is végig ott leszel. Direktben egy olyan szektorban dolgozol, amit súlyosan érintett a járványhelyzet, hogy látod az év második felét?

Először is gratulálok Nektek az új projekthez és köszönöm a meghívást és a bizalmat amit tőletek kapok és kaptam az évek során. Abban biztos vagyok, hogy az Örvényes Beach egy új színfoltja lesz a balatoni turizmusnak és kíváncsian várom, hogy milyen programokkal készültök majd a nyár során. Egy biztos, én magam részéről garantálom, hogy hatalmas bulit fogok csinálni 🙂 A járványhelyzetre kitérve én pozitívan látom az év második felét, és egyben reménykedem is, hogy amit az elmúlt 1- 1.5 év elvett tőlünk azt most mind be tudjuk pótolni. Véleményem szerint idén a turizmust tekintve a korábbi évekhez képest kisebb létszámra lehet számítani, már ami a külföldi vendégeket illeti, ugyanakkor szerintem a magyar emberek nagy része már ki van éhezve arra, hogy végre önfeledten szórakozhasson. 

Köszönjük szépen az interjút, és találkozzunk idén első alkalommal a III. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaratonon, a legpartysabb futóversenyünkön mind közül!

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések