A legfontosabb infók

TRIGO Bringázzunk Egyet

Bringa túra mindenkinek, aki képes két keréken gurulni, szereti a Balatont, új helyeket megismerni és közös heppöningeken részt venni.

Fedezd fel a Balaton gasztropontjait!

Készen állsz arra, hogy új kalandokban részesülj a Balaton körül? Gyere és csatlakozz hozzánk a III. TRIGO Bringázzunk Egyet eseményen, amelyre 2024. június 22-23-án kerül sor! Egy két napos bringás kaland vár rád, melyet akár saját tempódban is teljesíthetsz.

Fedezd fel a Balaton gasztropontjait!

A TRIGO Bringázzunk Egyet rendezvényen számtalan lehetőséged nyílik arra, hogy felfedezd a Balaton vidékének szépségeit. A túra során négy különböző táv közül választhatsz: a Tihany kör (20 km), a keleti kör (86 km), a nyugati kör (137 km) vagy a teljes Balaton kör (205 km). Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb távot, és élvezd a gasztro túra minden pillanatát!

Hogyan működik?

A túra indulása szombat reggel, egy közös, nagy rajt keretén belül 10:00-kor lesz. De ne aggódj, ha ez nem felel meg neked akkor délután vagy másnap reggel is elindulhatsz! A cél az, hogy mindenki saját tempójában és kedvére teljesítse a távot. A gasztropontokon lehetőséged van megkóstolni a helyi különlegességeket, de ha inkább gyorsan haladnál, egyszerűen csak becsekkolsz és tovább gurulsz.

Versenyezz!

Ha szeretnél egy kis versenyszellemet csempészni a kalandodba, csatlakozz szombaton a versenytávhoz! A verseny az örvényesi strandról indul, és lehetőséged van részt venni a keleti körön, a nyugati körön vagy akár a teljes Balaton körön is. Az eredményhirdetést követően pedig egy fantasztikus koncerttel zárjuk az napot.

Mit kapnak a résztvevők?

Minden résztvevő egy rajtcsomagot kap, ami tartalmazza az opcionálisan választott mezt és a rajtszámot. Emellett mindenki megkapja a beguruló érmet és csomagot is. A versenytávon helyezést elérőket egy különleges helyezett éremmel díjazzuk.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és csatlakozz hozzánk a III. TRIGO Bringázzunk Egyet eseményen! 

Árak

Keleti, nyugati és teljes Balaton kör

tartalmazza a komppal való visszaút díját
Ft 5990 A legkedvezőbb ár
  • Március 22 - Április 22-ig: 5 990 Ft
  • Április 23 - Május 22-ig: 6 990 Ft
  • Május 23 - Június 21-ig: 7 990 Ft
  • Helyszíni nevezés: 7 990 Ft

Tihany oda-vissza

ezen a távon is jár a gyönyörű érem 🙂
Ft 2990 A legkedvezőbb ár
  • Március 22 - Április 22-ig: 2 990 Ft
  • Április 23 - Május 22-ig: 3 990 Ft
  • Május 23 - Június 21-ig: 4 990 Ft
  • Helyszíni nevezés: 4 990 Ft

Távok

Teljes kör

Mind a két irányba elindulhatsz. A lényeg, hogy a legelső és a legutolsó QR-kód beolvasás is Legisly Örvényes Beachen legyen.

Nyugati és Keleti kör

Mind a két irányba elindulhatsz. A lényeg, hogy a legelső és a legutolsó QR-kód beolvasás is Legisly Örvényes Beachen legyen. A nevezésed tartalmazza a kompjegy árát is.

Tihany kör

Olvasd be a QR-kódot a Legisly Örvényes Beachen induláskor, majd a gasztroponton Tihanyban, visszaérkezve pedig újra Legisly Örvényes Beachen.

Csomag tartalma

A pólók 2490 Ft-ért kérhetőek a nevezés mellé.

Rajtszám mind a túratávon, mind pedig a versenytávon indulóknak.

Időmérés a versenytávon résztvevőknek.

Túrázóknak tájékoztató jellegű időmérés.

Frissítőpont a versenytávon résztvevőknek Szántódon.

Koncertek a szombati napon.

Beguruló érmek a befutoerem.hu-tól.

Helyezett érmek a befutoerem.hu-tól.

 

 

TRIGO Bringázzunk Egyet 2024 mez

TTRIGO Bringázzunk Egyet 2024 befutóérem

Afterparty 🎶 🎵

III. TRIGO Bringázzunk egyet - hivatalos afterparty / Hamarosan

Az idei évben harmadszor kerül megrendezésre a Bringázzunk Egyet eseményünk, amely egy két napon át tartó kerékpáros túraverseny, melynek különlegessége, hogy a frissítést a Balaton legkiválóbb gasztroállomásai biztosítják.
A versenyközpont a Legisly Örvényes Beach, ahol szombat este koncertekkel és after party-val várjuk az esemény résztvevőit és a bulizni vágyókat egyaránt. 💃🍹
 
A belépés a koncertekre díjtalan.
A belépés jogát a szervezők fenntartják.
📍Legisly Örvényes Beach – 8242 Örvényes, Fürdő u. 41.

Partnereink

Akiknek hálásak vagyunk.

Nevezés lemondása

2024. május 1.

Módosítás, átadás

2024. június 19.

Postázás igénylés

2024. június 10.

Abban az esetben tudjuk garantálni az általad igényelt méretű mez biztosítását, amennyiben az előnevezés, a nevezési díj befizetése, illetve a méret végső módosítása legkésőbb 2024. április 1-ig megtörténik!