A legfontosabb infók

2023. június
17-18.

Életünk első bringás túraversenye

Menő gasztropontok

Virtuális teljesítés lehetősége

Limitált létszám

Fergeteges after a versenyközpontban

Legisly Örvényes Beach
(8242 Örvényes, Fürdő utca 41.)

A legfontosabb határidők az oldal alján!

Előszó

A futniszép.hu által szervezett események (Mapei Tihanyi Félmaraton, Trigo Badacsony Félmaraton és Maraton, Újház Napfelkelte Félmaraton és Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton) szervezőinek eseménye: egy gasztro versenytúra a Balaton körül, ahol QR-kódokkal érvényesíted a távodat a tó 12 ikonikus gasztro helyszínén. Ha sietsz, akkor egy nap alatt is körbetekerheted, ha nem, akkor szánd rá az egész hétvégét. A féltávok esetén a visszajutáshoz biztosítjuk Neked az ingyenes komp jegyet, a célban pedig egy gyönyörű éremmel várunk!

 

A verseny menete

Avagy mi is a teendőm?

I. Érkezés a Legisly Örvényes Beachre

A versenyt szombat reggeltől vasárnap estig teljesítheted, a rajt és cél az északi part egyik legkorszerűbb és legújabb strandja, a Sajkodi-öbölben található Örvényes Beach. Akkor indulsz el a túra teljesítésére, amikor csak szeretnél, mi pedig vasárnap estig várunk Titeket személyesen a beérkezéssel, begurulóéremmel. Rajtad múlik, hogy mennyire sietsz: siethetsz is vagy ha van kedved megállni félúton, több naposra is tervezheted a kerülést.

II. A kiválasztott táv teljesítése

Ugorj két kerékre és bringázz egyet a Balaton körül a négyféle táv valamelyikén! Olvasd be a kijelölt gasztropontokon a QR-kódokat, hiszen ezzel érvényesíted a sikeres versenyzésed. A két félkör (a keleti és a nyugati) részvételi díjában megtaláljátok az ingyenes kompjegyet a visszaérkezéshez!

III. Gasztropontok

Mindegy, milyen irányban tekersz, de a nulladik ponton, azaz a versenyközpontban induláskor és végül érkezéskor is checkolj be a QR-kóddal. Tihanyban összesen 3 imádott gasztropontot is megjelöltünk Nektek, de ezen a településen elegendő egy tetszőlegeset kiválasztanotok. Amennyiben belefér számodra, hogy szusszanj néha egyet, vagy amúgy is több naposra tervezed a túrát, akkor ne habozz kipróbálni a gasztropontokat, egyetek egy jót vagy igyatok valami hűsítőt, mielőtt továbbállnátok.

IV. Visszaérkezés a Legisly Örvényes Beachre

Koccintsunk és ünnepeljünk együtt a versenyközpontban az esti koncerteken! Ha teheted, tervezd úgy, hogy a szombat vagy vasárnap esti bulik egyikére visszaérj, hiszen a begurulást követő éremátadás mellett esténként dj pulttal és fellépőkkel várunk, ennél jobb motivációd nem is lehetne! 

Árak

Keleti, nyugati és teljes Balaton kör

tartalmazza a komppal való visszaút díját
Ft 5995 A legkedvezőbb ár
  • 1 - 333 főig: 5 995 Ft
  • 334 - 666 főig: 6 995 Ft
  • 667 - 1000 főig: 7 995 Ft

Tihany oda-vissza

ezen a távon is jár a gyönyörű érem 🙂
Ft 2 995 A legkedvezőbb ár
  • 1 - 333 főig: 2 995 Ft
  • 334 - 666 főig: 3 995 Ft
  • 667 - 1000 főig: 4 995 Ft

Gasztroállomások*

Tekerés után haza ne menj, mert szombat és vasárnap este is fellépővel készülünk Nektek a versenyközpontban, a Legisly Örvényes Beachen. Az eseményt ingyenesen látogathatjátok meg.

Infók hamarosan! 🙂

Afterparty!

Teljes kör

Mind a két irányban elindulhatsz. A lényeg, hogy a legelső és a legutolsó QR-kód beolvasás is Legisly Örvényes Beachen legyen. Tihanyban a három gasztropont közül elegendő egy tetszőleges spoton becheckolnod.

Nyugati kör

Mind a két irányban elindulhatsz. A lényeg, hogy a legelső és a legutolsó QR-kód beolvasás is Legisly Örvényes Beachen legyen. A nevezésed tartalmazza a kompjegy árát is. Tihanyban a három gasztropont közül elegendő egy, tetszőleges spoton becheckolnod.

Keleti kör

Mind a két irányban elindulhatsz. A lényeg, hogy a legelső és a legutolsó QR-kód beolvasás is Legisly Örvényes Beachen legyen. A nevezésed tartalmazza a kompjegy árát is. Tihanyban a három gasztropont közül elegendő egy, tetszőleges spoton becheckolnod.

Tihany kör

Neked összesen csak két gasztroponton szükséges becheckolnod: először Legisly Örvényes Beachen induláskor, majd egy tetszőleges helyszínen Tihanyban, visszaérkezve pedig újra Legisly Örvényes Beachen.

Egy sportesemény esetén melyek azok az ereklyék, melyekre ha rápillantasz, örökké megőrzik azokat a szuper élményeket, amiket ott szereztél? Persze, hogy a pólók és a begurulóérmek. A 2023-as éremmel hamarosan jelentkezünk, addig is itt vannak az ez évi mezek. 🙂

Az esemény tiszteletbeli fővédnöke
Révész Máriusz Államtitkár Úr
az Aktív Magyarország program
töretlenül lelkes kormánybiztosa

Partnereink

akiknek hálásak vagyunk

Határidők

Nevezés lemondása

2023. február 1., 12:00

Nevezés átadás

2023. június 2., 12:00

Adatok módosítása

2023. június 2., 12:00

Postázás igénylés

2023. május 29., 12:00

Abban az esetben tudjuk garantálni az általad igényelt méretű mez biztosítását, amennyiben az előnevezés, a nevezési díj befizetése, illetve a méret végső módosítása legkésőbb 2023. március 1-ig megtörténik!