A legfontosabb infók

TRIGO Bringázzunk Egyet

Bringa túra mindenkinek, aki képes két keréken gurulni, szereti a Balatont, új helyeket megismerni és közös heppöningeken részt venni.

I. Érkezés a Legisly Örvényes Beachre

A túra szombat reggel, egy közös, nagy rajt keretén belül 10:00-kor indul. 🏁

Ha időtök úgy engedi, indulhattok 22-én délután vagy akár másnap, vasárnap reggel is. Teljesíthetitek szép lassan, kényelmesen egy gasztro túraként, ahol a négy-féle táv mindegyikén különböző vendéglátóegységek várnap Titeket, első sorban az ott elhelyezett QR-kódos plakátok beolvasása végett. Ha szeretnétek finomakat enni és inni a túra közben, ezekhez a gasztropontokhoz be is mehettek és akár végig kóstolhatjátok a balatoni éttermek és cukrászdák különlegességeit. Ha sietve, minél gyorsabb tempóban szeretnétek végezni a túrával, akkor elegendő csak becsekkolni a pontokon és gurulhattok is tovább. 😎

II. A kiválasztott táv teljesítése

Bringázz egyet a Balaton körül a négy-féle táv valamelyikén! 🚲

Olvasd be a kijelölt gasztropontokon a QR-kódokat, hiszen ezzel érvényesíted a sikeres versenyzésed. A keleti és a nyugati kör részvételi díjában megtaláljátok az ingyenes kompjegyet a visszaérkezéshez! 😁

III. Gasztropontok

Mindegy, milyen irányba tekersz, de a nulladik ponton, azaz a versenyközpontban induláskor és végül érkezéskor is checkolj be a QR-kóddal. Tihanyban összesen 3 imádott gasztropontot is megjelöltünk Nektek, de ezen a településen elegendő egy tetszőlegeset kiválasztanotok. Amennyiben belefér számodra, hogy szusszanj néha egyet, vagy amúgy is több naposra tervezed a túrát, akkor ne habozz kipróbálni a gasztropontokat, egyetek egy jót vagy igyatok valami hűsítőt, mielőtt továbbállnátok. 🍕

IV. Visszaérkezés a Legisly Örvényes Beachre

Koccintsunk és ünnepeljünk együtt a versenyközpontban az esti koncerteken! 🍾💃🕺

Ha teheted, tervezd úgy, hogy a szombat vagy vasárnap esti bulik egyikére visszaérj. Infók hamarosan. 😉

Árak

Keleti, nyugati és teljes Balaton kör

tartalmazza a komppal való visszaút díját
Ft 5995 A legkedvezőbb ár
  • 1 - 333 főig: 5 995 Ft
  • 334 - 666 főig: 6 995 Ft
  • 667 - 1000 főig: 7 995 Ft

Tihany oda-vissza

ezen a távon is jár a gyönyörű érem 🙂
Ft 2995 A legkedvezőbb ár
  • 1 - 333 főig: 2 995 Ft
  • 334 - 666 főig: 3 995 Ft
  • 667 - 1000 főig: 4 995 Ft

Távok

Teljes kör

Mind a két irányba elindulhatsz. A lényeg, hogy a legelső és a legutolsó QR-kód beolvasás is Legisly Örvényes Beachen legyen. Tihanyban a három gasztropont közül elegendő egy tetszőleges spoton becheckolnod.

Nyugati és Keleti kör

Mind a két irányba elindulhatsz. A lényeg, hogy a legelső és a legutolsó QR-kód beolvasás is Legisly Örvényes Beachen legyen. A nevezésed tartalmazza a kompjegy árát is. Tihanyban a három gasztropont közül elegendő egy, tetszőleges spoton becheckolnod.

Tihany kör

Itt egy gasztroponton szükséges becheckolnod: először Legisly Örvényes Beachen induláskor, majd egy tetszőleges helyszínen Tihanyban, visszaérkezve pedig újra Legisly Örvényes Beachen.

Csomag tartalma

Hamarosan.

A pólók felár ellenében kérhetőek nevezés mellé.

TRIGO Bringázzunk Egyet 2024 női mez

TRIGO Bringázzunk Egyet 2024 befutóérem

TRIGO Bringázzunk Egyet 2024 férfi mez

Afterparty 🎶 🎵

II. Trigo Bringázzunk egyet - hivatalos afterparty / Hamarosan

Az idei évben harmadszor kerül megrendezésre a Bringázzunk Egyet eseményünk, amely egy két napon át tartó kerékpáros túraverseny, melynek különlegessége, hogy a frissítést a Balaton legkiválóbb gasztroállomásai biztosítják.
A versenyközpont a Legisly Örvényes Beach, ahol szombat és vasárnap este is koncertekkel és afterpartyval várjuk az esemény résztvevőit és a bulizni vágyókat egyaránt. 💃🍹
 
A belépés a koncertekre díjtalan.
A belépés jogát a szervezők fenntartják.
📍Legisly Örvényes Beach – 8242 Örvényes, Fürdő u. 41.

Partnereink

Akiknek hálásak vagyunk.

Nevezés lemondása

Hamarosan

Módosítás, átadás

2024. június 19.

Postázás igénylés

2024. június 10.

Abban az esetben tudjuk garantálni az általad igényelt méretű mez biztosítását, amennyiben az előnevezés, a nevezési díj befizetése, illetve a méret végső módosítása legkésőbb 2023. március 1-ig megtörténik!