INFOPAKK

Csomagátvétel

Ezen a rendezvényen nincsen időmérés, így rajtszám se. A csomagodat a csomagszámoddal tudod kikérni az alábbi időpontokban:

2022. június 17., péntek reggel 8:00-tól 18:00-ig
2022. június 18., szombaton reggel 8:00-tól 18:00-ig
2022. június 19., vasárnap 08:00-tól 11:00-ig

Helyszín: Örvényes Beach Beachbar (Google Maps link). Ha nem kértél pólót vagy egyéb merchandise terméket (pl. sapka) akkor nincs csomag, amit átvegyél, a teljesítést az applikáció segítségével rögzíted!

Applikáció használata

https://app.bringazzunkegyet.hu

– Ez nem egy verseny, hanem egy túra, teljesítést az applikációban tudod rögzíteni az állomásokon elhelyezett QR-kódok beolvasásával.
– Az applikáció használatát a weboldalo találod az APP.BRINGAZZUNKEGYET.HU oldalon. Röviden: Aki csapatban teljesíti, az jelöljön ki egy csapatvezetőt, (aki egyéniben, az saját magát) az hozzon létre egy fiókot az appban, majd vigye fel az összes csapattagot (beleértve önmagát is). A tagok rögzítéséhez szükséged lesz a nevezésedhez használt nevezési kódodra és az ahhoz használt e-mail címre.

– A túra megkezdését az Örvényes Beach START állomáson történő bejelentkezéssel tudod jelezni. Ezt a helyszínek között elsőként fogod találni. Minden bejelentkezést el kell végezni minden tag esetében.

Szőrcsőr pihen

Ahogy a rendezvényeinknél megszokhattátok, állatbarátok vagyunk, de a verseny központjául szolgáló Legisly Örvényes Beach szabályzata szerint állatot tilos behoznotok. Így nagyon sajnáljuk, de a szőrcsőröket most hagyjátok otthon. 

 Rajt időpont

Az ünnepélyes rajtok időpontja pénteken és szombaton is egységesen 9:00 órára van hirdetve, de szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy bármikor elindulhattok, akár 9:00 óra előtt is vagy később is. A rajt tehát nincsen kőbe vésve, mindenki akkor teljesíti, amikor kívánja, ha viszont szeretnétek másokkal együtt indulni, akkor gyertek ebben az időpontban.

Versenyközpont: Örvényes, Örvényes Beach

A meghirdetett rajt időpont 9:00-kor van, de a tényleges indulás a menetrend szerinti Örvényest keresztező vonatoktól is függ. A várható tervezett rajt így 9:10 – 9:15 magasságában várható. Abban a körülbelül 3 percben, amíg a konvoj eljut a főútig, mi szervezők megállítjuk a forgalmat, hogy biztonságban át tudjátok jutni az úton, mivel a bicikliút a 71-es út túloldalán van. A bicikliutat elérve már rátok bízzuk, hogy melyik irányba indultok el az adott távon.  

Biztonság

 A verseny nem biztosított útvonalon zajlik, a pontos útvonal és irány, sőt, az indulás időpontja is a versenyzőkre van bízva. Kiemelten kérjük, hogy a vonatsín átkeléseknél, és forgalmas utaknál, útkeresztezéseknél kiemelten figyeljetek! Napnyugtától napkeltéig ügyeljetek a bringátok és saját magatok láthatóságára. Az utat a KRESZ szabályainak megfelelően tegyétek meg. 

Indulás

Az általad kiválasztott távon alapvetően rátok van bízva, hogy milyen irányba indulsz el, viszont az Örvényes településről való kijutást (azaz amíg eljutsz a 71-es főútig a strandról) azt mi, szervezők koordináljuk a kiemelt rajtok idején.  Az indulás a strand főbejáratából történik és a szemben lévő Fürdő utcán megyünk végig, egészen az Orgona utcáig, ahol balra fordultok el. Ez az út önmagában ívesen kanyarodik, és egészen a 71-es útig tart.  

Tihany 

Tihany településén belül 3 QR-kódos gasztropont is meg van jelölve, ám fontos tudnotok, hogy a táv sikeres teljesítéséhez elegendő a 3 közül 1 tetszőleges ponton becsekkolnotok. 

Versenyközpontban elérhető szolgáltatások 

–       angol mosdók
–       zárt, épített zuhanyzási lehetőség
–       átöltözés a strand kinti öltözőiben, vagy a mosdóban lehetséges
–       büfé (ital) 07:30-24:00
–       büfé (étel) 09:00-20:00
–       napozóstég
–       úszóstég
–       játszótér
–       strandröplabda pálya
–       lábtengó pály
–       strandfoci pálya
–       este ingyenes kocertek éjfélig
–       SUP bérlés
–       kajak bérlés
–       vizibicikli bérlés

A rajtcsomagodat és a beguruló csomagodat, illetve az érmet a strand főbejáratán belépve a jobb kéz felőli épületben, a Beach Barban tudod átvenni.

Kitérő 

Az egyes gasztropontok nem szó szerint a bicikliút mellett találhatók, esetenként párszáz méterrel arrébb vannak, így mindenképp javasoljuk, hogy előre checkoljátok le, hogy merre kell kisebb kitérőket tennetek a hivatalos Balaton-kerülő útról. 

 Okosteló 

A QR-kódos rendszer miatt szükséges, hogy egy internettel rendelkező okostelefon legyen Nálatok. A kódokat a telefon kamerájával tudjátok beolvasni.

Powerbank 

Javasoljuk, hogy vigyetek magatokkal powerbankeket is, vagy az egyes állomásokon ne csak Magatokat töltsétek fel némi frissítővel, de a telefonjaitokat is. 

Parkolás

A Balaton legkisebb településéről van szó, amely igazi kis kincsesdoboz számunkra, így szeretnénk vigyázni rá. Kérjük, hogy részesítsétek előnyben a MÁV járatait, pont Örvényesen, 10 perc sétára áll meg a vonat Budapestről indulva. Amennyiben mégis autóval érkeznél, próbálj meg a szomszédos településeken megállni. Ha mégis Örvényesre jönnél egyből, akkor a Budapestről az első lehetőségnél lekanyarodva a földút mentén tudsz leparkolni az út mellett párhuzamosan. Kérjük, ügyelj a kapubeállókra. Lakott területen meg se próbálj megállni, a helyiek autói mellett nem igazán fér el több kocsi.

Biciklitároló a strand területén nem lesz, a kerítés mellett tudjátok letenni a járgányokat. 

Helyszíni nevezés  

A helyszínen a Beach Barban Sárinál is tudtok nevezni addig, amíg a létszámlimitet el nem érjük. Készpénzt és bankkártyás fizetést is elfogadunk. A helyszíni nevezés biztosítása nem garantált, ha elértük a limitet, nem tudunk új nevezőket fogadni.

A nevezési díj a helyszínen a sávos rendszer harmadik sávja szerint történik. 

Online előnevezés

Amennyiben biztosra szeretnél menni, nevezz elő ma, azaz június 16-a éjfélig, fizesd is be a díjad, és ezzel biztosítsd be magad, hiszen a nevezés 95%-os telítettségen áll.

 

Ezt a levelet azért kaptad, mert Te vagy valaki más nevezett az e-mail címeddel korábban a valamely (Signal IDUNA Bringázzunk Egyet, Austrotherm Tihanyi Félmaraton, Badacsony Mapei Félmaraton és Trigo Maraton, újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton vagy Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton) Futniszép.hu rendezvényre. Ha a jövőben nem szeretnél tőlünk hasonló leveleket kapni, ide kattintva leiratkozhatsz, ha viszont így döntesz, a jövőben más előnevezést követően sem tudjuk Hozzád eljuttatni nevezésed részleteit és egyéb fontos információkat, ezért kérlek, gondold végig, biztosan töröltetni szeretnéd-e címedet. Ha adatkezelésünkkel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, úgy az adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatod el, a rólad nyilvántartott adatainkat pedig az info@futniszep.hu címre küldött e-mailben kérheted ki tőlünk. A nevezéskor leadott adataidat kizárólag a rendezvény megszervezéséhez használjuk fel, zárt rendszerben kezeljük, harmadik fél részére semmilyen adatot nem adunk tovább.