Versenykiírás

Figyelem, a Versenykiírás a Versenyszabályzattal együtt értelmezendő! A Versenyre való nevezéssel a nevező kijelenti, hogy megismerte és elfogadta a Versenyszabályzatot. A Versenyszabályzat ELÉRHETŐ ITT.

 

A Verseny neve:

III. TRIGO Bringázzunk Egyet!

A Verseny a Versenyszabályzatnak a kerékpáros túraversenyekre vonatkozó szabályai szerint kerül meghirdetésre. A kerékpáros túraversenyek nem minősülnek országúti kerékpárversenynek, vagy bármilyen más, kerékpáros szakági versenynek. 

A Verseny időpontja:

2024. június 22-23.

A Verseny távjai, szintideje, kategóriái:

Balaton teljes kör: 205 km, szintidő nincs

Balaton nyugati kör: 137 km, szintidő nincs

Balaton keleti kör: 86 km, szintidő nincs

Tihany kör: 20 km, szintidő nincs

A 18 év alatti Versenyzők esetén a részvétel feltétele a szülői hozzájáruló és felelősségvállaló nyilatkozat kitöltött, kinyomtatott, aláírt és bescannelt formában történő megküldése a Szervező hivatalos e-mail címére, az info@futniszep.hu e-mail címre. A nyilatkozat letölthető INNEN.

A Verseny létszámkorlátja:

összesen 700 fő, a teljes mezőnyre, valamennyi távra.

A nevezési díjak összegei és sávjai:

A sávok esetében jelzett létszámok a versenyre benyújtott összes nevezés vonatkozásában értendők. A díjak, mind az egyéni indulók, mind a váltók esetében, versenyzőnként értendők.

A nevezés tartalma:

  • részvétel az eseményen
  • a gasztropontok kiemelt ajánlatainak igénybevételének lehetősége
  • egyedileg tervezett befutóérem
  • goodbye csomag
  • szombat és vasárnap esti programon való ingyenes részvétel az Örvényes Beachen
  • virtuális oklevél és rajtszám

Keleti, nyugati és teljes kör:

Frissítés alatt!

1 – 333 főig: 5 995 Ft

334 – 666 főig: 6 995 Ft

667 – 1000 főig: 7 995 Ft

Tihany kör:

1 – 333 főig: 2 995 Ft

334 – 666 főig: 3 995 Ft

667 fő – 1000 főig: 4 995 Ft

HATÁRIDŐK

Az előnevezés kezdete:
Az előnevezés módja a www.futniszep.hu oldalon közzétettek szerint történik.
Az előnevezés lemondásának határideje: 
A versenyzői név, táv és kategória módosításának határideje: 2024. június 19.


Az előnevezés, az előnevezés lemondásának, a mezméret módosításának, valamint a versenyzői név, táv és kategória módosításának módja az info@futniszep.hu címre írva történik.

A rajtcsomag átvételének helye, ideje és módja:

Posta:

Annak, aki postán kérte a rajtcsomagját, a verseny előtti hetekben postázzuk.

Helyszíni átvétel:

A rajtcsomagok a Versenyközpontban, a Legisly Örvényes Beachen vehetők át 2024. június 21-23. között. 

A lemondással és módosításokkal kapcsolatos díjak és visszatérítések:

Az előnevezés lemondására vonatkozó határidőt követően a Versenyző a nevezési díj teljes vagy részleges visszatérítésére nem jogosult. 

Amennyiben a nevezés mellé igényelhető merchandising termékek már legyártásra kerültek, úgy annak az árát nem tudjuk visszautalni, ellenben a már legyártott terméket át tudjuk adni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A túraverseny útvonala:

A www.futniszep.hu oldalon közzétettek szerint.

A Verseny útvonala megegyezik a KRESZ szerint kijelölt kerékpárutakkal, kerékpársávokkal vagy kerékpáros nyomokkal (a továbbiakban kerékpárút). A Versenyhez a Szervező külön irányjelző és tájékoztató táblákat, felvezetést, illetve útvonalellenőrzést nem alkalmaz, hanem ellenőrzőpontokat határoz meg, ahol a Versenyzőknek QR kód alkalmazásával be kell jelentkezniük. A bejelentkezéshez internetkapcsolattal rendelkező okostelefon szükséges. Az ellenőrzőpontokhoz való eljutáshoz esetlegesen le kell térni a kerékpárútról. A Szervező az útvonalat biztosító technikai eszközöket, illetve biztosításban résztvevő közreműködőket nem alkalmaz, valamint egészségügyi biztosítást nem biztosít. A Versenyzők a Versenyen saját felelősségre vesznek részt és kötelesek betartani a KRESZ-nek a kerékpáros közlekedésre vonatkozó rendelkezéseit.

A frissítőpontok helye:

A Szervező a Versenyre frissítőpontokat nem épít ki.

A versenyközpont helyszíne:

Legisly Örvényes Beach (8242 Örvényes, Fürdő u. 41.)

A megérkezés és parkolás rendje:

A Versenyre külön parkolók kerülnek kijelölésre a Versenyközpont és 71-es főutat összekötő földút mellett két oldalon. Az érkezőket kérjük, hogy elsősorban ezeket a parkolókat vegyék igénybe. A parkolók igénybevétele esetenként díjfizetéshez kötött lehet.

A Verseny és a versenyközpont programja:

A verseny részletes programját a Szervező a www.futniszep.hu oldalon, valamint a Verseny Facebook oldalán és Facebook eseményének oldalán teszi közzé.

Helyszíni nevezés és rajtcsomag átadás: 2024. június 22-23. 08:00-18:00 óra között

Kisállattal történő részvétel: A Versenyen kutyával történő indulásra nincs lehetőség. A Legisly Örvényes Beach területére a vonatkozó kormányrendelet értelmében állatot behozni tilos.

Versenyszabályzat és további információk a www.futniszep.hu oldalon érhetők el.
A Szervező fenntartja a jogot a Verseny időpontjának, helyszínének, programjának, távjainak, útvonalának és egyéb feltételeinek módosítására, amelyről a www.futniszep.hu oldalon, valamint a Verseny Facebook oldalán és Facebook eseményének oldalán, a már regisztráltakat e-mailben, továbbá a Verseny napján a verseny helyszínén szükség szerint tájékoztatja a Versenyzőket.