Ebben a pillanatban döntött Csécsei Zoli Guinness-rekordot!!!!

Csécsei Zoltán, a magyar ultrafutók egyik legkiválóbbika január 19-én este 18:00 órakor, azaz pontosan 24 órával ezelőtt állt fel a futószalagra, egy 12 órás és 24 órás futópados Guinness-rekord kísérlet megdöntése céljából, és egészen mostanáig csak gyűrte maga mögé a kilométereket, mint egy Terminátor!!!

Zoli számára nem újdonság az ultrázás, számos díjat bezsebelt már, mint például idén a Spartathlonon számos magyar remek futótársa mellett ő lett a második a férfiak között, a tavalyi 24 órás ultrafutó-világbajnokságon a férficsapattal pedig második helyen végzett.

Zoli szerint ultrafutni akkor a legjobb, amikor valaki még elég fitt és erős testben, viszont már elég érett is egy ilyen mentális megpróbáltatásra fejben. Ő pedig 35 évesen kitartó és alázatos, szigorú felkészülések árán és a családja odaadó támogatása mellett – akik természetesen most is Vele vannak a legboldogabb pillanatokban a Springday Health Clubban, – a legjobb formáját hozta!

Az eddigi rekord, 264,949 km megdöntése volt a cél, melyet mérföldkövekkel szárnyalt túl, szó szerint, hiszen 286 km-t teljesített, ezzel egy félmaratonnal megdöntve a világcsúcsot, és a Guinness-rekordot. Emberi ésszel fel nem fogható, amit művelt ebben az elmúlt egy napban, szavakba sem önthető az a boldogság és öröm, amit szerintünk egy egész ország érez, mérhetetlenül nagy mester vagy!

Zoli, büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan zseniális kiválóságra nézhetnek fel a hazai futók, mint amilyen Te vagy!

Várunk szeretettel idén is az eseményeinken: a VI. Knauf Tihanyi Félmaratonon, a II. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaratonon, a III. újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaratonon és az V. Mapei Szigligeti Félmaratonon!!!

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések