Ebben a pillanatban döntött Csécsei Zoli Guinness-rekordot!!!!

Csécsei Zoltán, a magyar ultrafutók egyik legkiválóbbika január 19-én este 18:00 órakor, azaz pontosan 24 órával ezelőtt állt fel a futószalagra, egy 12 órás és 24 órás futópados Guinness-rekord kísérlet megdöntése céljából, és egészen mostanáig csak gyűrte maga mögé a kilométereket, mint egy Terminátor!!!

Zoli számára nem újdonság az ultrázás, számos díjat bezsebelt már, mint például idén a Spartathlonon számos magyar remek futótársa mellett ő lett a második a férfiak között, a tavalyi 24 órás ultrafutó-világbajnokságon a férficsapattal pedig második helyen végzett.

Zoli szerint ultrafutni akkor a legjobb, amikor valaki még elég fitt és erős testben, viszont már elég érett is egy ilyen mentális megpróbáltatásra fejben. Ő pedig 35 évesen kitartó és alázatos, szigorú felkészülések árán és a családja odaadó támogatása mellett – akik természetesen most is Vele vannak a legboldogabb pillanatokban a Springday Health Clubban, – a legjobb formáját hozta!

Az eddigi rekord, 264,949 km megdöntése volt a cél, melyet mérföldkövekkel szárnyalt túl, szó szerint, hiszen 286 km-t teljesített, ezzel egy félmaratonnal megdöntve a világcsúcsot, és a Guinness-rekordot. Emberi ésszel fel nem fogható, amit művelt ebben az elmúlt egy napban, szavakba sem önthető az a boldogság és öröm, amit szerintünk egy egész ország érez, mérhetetlenül nagy mester vagy!

Zoli, büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan zseniális kiválóságra nézhetnek fel a hazai futók, mint amilyen Te vagy!

Várunk szeretettel idén is az eseményeinken: a VI. Knauf Tihanyi Félmaratonon, a II. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaratonon, a III. újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaratonon és az V. Mapei Szigligeti Félmaratonon!!!

bejegyzés megosztása

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések

Close Menu