FANAN Hummus, a bajnokok csemegéje

Tudtad, hogy a hummus egyike azon ősi élelmiszereknek, amik évezredek óta jóízűen táplálják az emberiséget? A hagyományos recept szinte mit sem változott: a jó hummus titka a prémium minőségű csicseriborsó, a szuperfinomra pürésített szezámpaszta, valamint a fokhagymával és a citrom levével fuzionáló, válogatott mediterrán fűszerek harmóniája. Ebben a tevékenységben számít élmenőnek 12 kilométeres versenytávunk névadó támogatója, a FANAN Hummus.

FANAN Hummus több évtizedes tapasztalattal, hagyományos, családi recept alapján készíti jelenleg 7 ízben kapható csicseriborsó krémeit, illetve padlizsánsalátáit és falafelét. 

A csicseriborsóból és tahiniből készült humusz nem véletlenül a bajnokok csemegéje. Azon felül, hogy nagyszerű, mártogatós finomság, könnyed és praktikus csemege a futóknak, hiszen tápanyagban gazdag, összetett szénhidrátokat, fehérjét, hasznos zsírokat és egy kis rostot tartalmaz – ideális választás a futás, edzés utáni rekreációs étkezésekhez.

A FANAN Hummus válogatott csemegecsapata 7 népszerű ízzel vár a szupermarketek hűtőpolcain. A fokhagymás-citromos jegyekkel kényeztető natúr, a tüzes páros, chilis és csípős, az olivás, a wasabi és curry ízek mellett a mediterrán lankák illatos fűszereivel és némi fenyőmaggal csábító za’atar hummus izgalmas ízeket és kitűnő lakomákat ígér versenyzőinknek.

Keresd a Badacsony Félmaraton és Maraton 12 kilométeres versenytávjának névadó támogatójának, a FANAN Hummus szállító autóját az utolsó frissítőpontnál, és vedd át futás utáni jutalmadat, egy tálka friss FANAN Hummust.

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések