Most figyelj! 2018-ban is lesz Evolúciós díj

„A csodát nem kívülről küldik, hanem belülről idézed meg. Aki ezt nem érti, ki van téve annak, hogy amire vár, az soha nem jön el.” Müller Péter

Kiktől?

A Mozgásvilág.hu nagyot alkotott idén Szigligeten ezzel az egyszerű gondolattal. Együttműködő médiapartnerünk csapata forradalmi díjat álmodott meg – a különböző teljesítményű és más kategóriákban induló futóknak egyenlő esélyeket adott. A II. MAPEI Szigligeti Félmaratonon a nyertesek értékes utalványokat – I.: 20.000 Ft értékű Nyúlcipőbolt vásárlási utalványt, II.: 10.000 Ft értékű Nyúlcipőbolt vásárlási utalványt, III.: 5.000 Ft értékű Nyúlcipőbolt vásárlási utalványt – vehettek át Simon Ádámtól a Mozgásvilág főszerkesztőjétől. 2018-ban Tihanyban és Szigligeten folytatjuk, készüljetek!

Hogyan működik?

Ha részt veszel egymást követő 2 alkalommal a versenyeinken 21K egyéni távon, – tehát a III. Knauf Tihanyi Félmaratonon és a IV. Knauf Tihanyi Félmaratonon is, vagy a II. MAPEI Szigligeti Félmaratonon és a III.-on is – és mindkét alkalommal szabályosan lefutod a távot, akkor automatikusan bekerülsz az Evolúciós díj adatbázisába. Miután mindenki befutott a célba, a rendszer arányosan, tehát %-os alapon kiszámolja azt, hogy a futó hány %-al teljesített felül vagy alul előző évi teljesítményéhez képest. A 3 legnagyobb fejlődést elérő személy így Evolúciós díj dobogós és nyertes lesz.

Miért fantasztikus?

Ez a díj lehetőséget ad. Elérhetővé válik mindenki számára, ezáltal motiválja az összes futót, egytől-egyig, hogy bizonyítson magának. Bebizonyítsa azt, hogy magához képest rengeteget fejlődött. Mert egyenlő esélyekkel indul az, aki tavaly a leglassabb volt, azzal, aki élsportoló és kimagasló eredményeket ér el. Ez a díj csodás példája annak, hogy a mindennapos sportolás közben, vagy versenyen tulajdonképpen nem azért kell első sorban küzdenünk, hogy mindenkit legyőzzünk, hanem hogy magunkat. Az igazi nyertes az, aki saját magát győzi le, s képes fejlődni.

Amennyiben többet szeretnél megtudni a partnerünkről, a Mozgásvilág.hu-ról, úgy ajánljuk figyelmedbe a lenti linket, tele érdekes cikkekkel 🙂

Tovább a Mozgásvilág.hu-ra.

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések