Infopakk

Fontos, de hasznos, olvasd végig!

Legfontosabb linkek:

Az összes alábbi link Google Maps link, kattintás után azonnal indul a navigáció.

Rengeteg életmentő infó:

PARKOLÁS

Kérjük, hogy a kijelölt nagy területen parkoljatok, az út mentén semmiképp se, mert az a futóútvonal lesz. Mivel a birtokra egyetlen úton jöhet fel autó, ahol a futók fognak később befutni, így a kísérőitekkel is beszéljétek meg, hogy legkésőbb 08:00-ig érkezzenek meg ők is! Ők szintén a parkolóban álljanak meg! Mindenhol máshol tilos a parkolás.

INDULÁS

A Káli Lovas Póló Klubnál, a táblák és a jelzőőrök irányítása alapján leparkoltok, majd ezt követően lesétáltok a Mindszentkálla, Szentimrepusztai buszmegállóhoz (oda, ahol a beton útról rákanyarodtatok a földútra) itt fognak sorakozni a buszok, amelyek elvisznek Titeket a Révfülöpi Hajóállomáshoz.

(koordináták, stb)

A buszok 04:00-04:15-ig indulnak, így kérjük, hogy időben érkezzetek, a buszok nem tudnak megvárni, számoljatok a parkolással, pakolással, és a buszokhoz való lesétálással (a séta kb. 10-15 perc).

Lehetséges Révfülöpön csatlakozni hozzánk, akinek olyan jófejek a kísérői, hogy eldobják a hajóállomáshoz, őket kérjük, hogy 4:30-ra érkezzenek meg a kikötőbe.

A hajókra az utolsó utast 5:00-kor engedjük fel. 5:10-kor már kihajózunk a Balatonra. A hajókra a belépőjegyed a rajtszámod! Anélkül NEM engedhetünk fel, kísérőt és kutyust nem tudsz hozni magaddal!

Leszállást követően drónnal csoportképet késíztünk, így kérjük, hogy ha kértél pólót a csomagodhoz, akkor vedd fel! J

A hajók 6:10-kor kötnek ki.

Ekkor 2 felé válik a mezőny:

10K és páros váltó második fele:

Kérünk Titeket, hogy ha tovább kell mennetek az Ivókához, akkor leszállást követően AZONNAL induljatok el a Badacsony Hajóállomás parkolójához, ahonnan további 12 perces úton tovább viszünk Titeket az Ivóka Kerthelyiségbe. Tehát szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy ha tovább kell jönnötök velünk, akkor ne menjetek el mosdóba, ne fotózkodjatok, mert feszített tempóban kell tovább haladnunk, hogy elérjük a 10K rajtot. Az utolsó busz LEGES-LEGKÉSŐBB 06:25-kor indul el! Ha lekésed, nem tudunk megvárni! (A legelső busz értelemszerűen azonnal elindul, ahogy megtelt.)

21K

Nektek kikötéstől számítva további 25 percetek van elmenni mosdóba, ezután 06:35-től bemelegítés (Silent Start: legyen Nálad telefon, mobilnet, fülhallgató!) és 06:45-kor RAJT!

PROGRAMBONTÁS

Programbontás

PENCO CSOMAG, ELŐRE EGYEZTETETT RAJTSZÁMÁTVÉTEL

A Füred Katamaránra való felszálláskor Sári kolléganőnket keresd, aki odaadja!

REPOHÁR

A hajókról való leszálláskor mindenki kap egy repoharat (mind a két hajó kijáratánál fog állni egy staff, akik osztogatják Nektek). Kérjük, hogy (hacsak nem élvonalban haladó vagy) készülj úgy, hogy ebből kell frissítened, a frissítőpontokon kitett kancsókból tudtok önteni magatoknak, vagy segítt Nektek a staff is.)

Útvonal: kilométertáblákkal és útjelzőtáblákkal, valamint jelzőőrökkel jelezzük majd az irányt. A pályavideó pont az, mint a tavalyi, mely itt tekinthető meg: LINK.

Motoros felvezetés: A BMW Leier Motorrad segítségével a felvezetőmotor mutatja az utat, akkor is, ha Ő a bicikliúttal párhuzamosan halad majd, Ti csak fussatok a bringaúton, a táblákkal kijelölt szakaszon. Értelemszerűen, néhány helyre ő a motorral nem tud behajtani. Révfülöptől áttértek közútra, kövessétek táblák utasításait! Mind a 10K, mind a 21K kap 1-1 külön felvezető motort.

Záróbicikli kíséri be a mezőny végét.

MINDIG A KRESZ szabályai szerint közlekedjetek futás közben! Közúton lakott területen belül lehetőség szerint járdán fussatok, lakott területen kívül pedig mindig a bal oldalon! Futás közben is figyeljetek a többi közlekedőre, autósra, kerékpárosra! Ha áttértek az út egyik oldaláról a másikra, mindig alaposan nézzetek körül!

KUTYA

A hajóra és a buszokra nem jöhet fel kutya, de a központba és futni elhozhatod magaddal, amennyiben a kutyus jól kijön más állatokkal, emberekkel.

REGGELI

Kérjük, érkezzetek készpénzzel, mert mind az Ivóka kertvendéglőben, mind a versenyközpontban csak készpénzzel tudsz fizetni. Az előre rendelt ételeteket RAJTSZÁMMAL veheted át.

IRAMFUTÓK

Az Irunmore Team jóvoltából mind a 10K, mind a 21K távokon iramfutók segítenek Titeket: 05:00, 05:30, 06:00-os tempókkal.

BEMELEGÍTÉS

A bemelegítést és a levezetést is a Yogasecrets Downtown bizotsítja: mind a két rajton Vikiék melegítenek be Titeket, majd a befutást követően reggeli után egy levezető jógaórával kedveskednek Nektek!

POKRÓC

A helyszín egy hatalmas füves terület, ahol kedvedre piknikezhetsz, így ne hagyd otthon a pokrócot se! Már csak a jóga óra miatt is készülj egy törcsivel vagy polifómmal! J

GYERMEKPROGIK

Arcfestés és VISU pecsétműhely 09:00-12:00

Azt mesél el, Bódis Tamás és Mányoki Attila: Maradj itt az izgalmas beszélgetésekre is. J

KIÁLLÍTÓK

Szeretettel vár Titeket személyes kitelepüléssel is a:

A Riska, Perozin, Dubery,

Ötpróba,

Penco,

Coconut Water Company.

 

Jó felkészülést kívánva,

Futniszép.hu team


Ezt a levelet azért kaptad, mert Te vagy valaki más nevezett az e-mail címeddel korábban a valamely (Knauf Tihanyi Félmaraton, Mapei Szigligeti Félmaraton, újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton vagy Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton) Futniszép.hu rendezvényre. Ha a jövőben nem szeretnél tőlünk hasonló leveleket kapni, ide kattintva leiratkozhatsz, ha viszont így döntesz, a jövőben más előnevezést követően sem tudjuk Hozzád eljuttatni nevezésed részleteit és egyéb fontos információkat, ezért kérlek, gondold végig, biztosan töröltetni szeretnéd-e címedet. Ha adatkezelésünkkel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, úgy az adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatod el, a rólad nyilvántartott adatainkat pedig az info@futniszep.hu címre küldött e-mailben kérheted ki tőlünk. A nevezéskor leadott adataidat kizárólag a rendezvény megszervezéséhez használjuk fel, zárt rendszerben kezeljük, harmadik fél részére semmilyen adatot nem adunk tovább.

Menetrend:

– 4:15-IG bezárólag parkolás (HA transzferrel jössz, egyéb esetben ide nem kell jönnöd)
– 4:15 elindulnak a transzferbuszok Szentbékkálláról. (HA transzferrel jössz)
– 4:45-IG megérkezik az összes busz Révfülöpre (HA transzferrel jössz)
– 5:00 hajóra történő felszállás VÉGE
– 5:10 legkésőbb ekkor indul el a két hajó, egyetlen percet sem vár (!!!)
– 5:48 napfelkelte
– 6:10 kikötés Badacsonynál
– 6:20 leszállás vége, eddig mindenkinek el kell hagyni a hajót
– 6:30 bemelegítés
– 6:45 szakaszos rajtolás eleje
– 7:00 szakaszos rajtolás vége
– 9:45 eredményhirdetés
– 10:10 szintidő vége
– 9:15 és 10: 15 “Azt meséld el…”
– Eközben gyermekprogramok és kiállítók

Ismételten, talán a legfontosabb:

Találkozó a Lovas Póló Klubnál reggel 4:00-kor, parkolni a két kijelölt parkolóban fogtok tudni, kb 3 perces sétára a Klubtól. (Minden ki lesz táblázva!)

Sok szeretettel várunk Titeket!

a futniszep.hu csapata

Close Menu