Interjú Frányó Viktorral, a Mapei Kft. Sportnagykövetével

Miért jelentkeztél Sportnagykövetnek?

Szeretnék minél több embernek segíteni egy jobb életmód kialakításában, testileg és lelkileg egyaránt. A sport és a testmozgás szerves része az életemnek, amióta csak az eszemet tudom. Szeretném másokkal is megismertetni azt a boldog érzést, amit a sportolás adhat. Ezen kívül mindig egy jobb világra törekszem, szeretem a változásokat és kipróbálni magam új dolgokban. 

Milyen olyan értékeket képvisel a Mapei Kft., amikkel azonosulni tudsz?

Tapasztalatom a céggel és a termékeikkel ezelőtt nem volt, viszont számomra nagyon szimpatikus, hogy időt és energiát fordítanak arra, hogyan lehet jobb az emberek életszínvonala. Törekszenek egy egészségesebb, szebb és élhetőbb világra. 

Voltál már futniszép versenyen?

A futás még csak rövid ideje része az életemnek. Az ismerősöktől azt hallottam, hogy szuper a szervezés és csodaszép tájakon lehet futni az általatok szervezett futásokon.

Miért jó a Mapei Kft. csapatával együtt dolgozni?

Nemrég lettünk kiválasztva és egyelőre csak ismerkedünk egymással és a teendőinkkel, de azt már most mondhatom, hogy egy vidám, szuper csapat jött össze. Mindenki 110%-kal arra törekszik, hogy minél több ember életébe hozza el a testmozgás és az egészséges életmód örömét.

Köszönjük szépen az interjút Viktor, Tihanyban találkozunk! 😊

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések