Interjú Horváth-Bors Mariettával az On running magyarországi menedzserével

Mariettával beszélgettünk az On futócipők különlegességéről, létrejöttéről és arról is, hogy hol tudjátok beszerezni ezt a kiváló minőségű futócipőt.

Hol találkoztatok a futniszéppel és miért döntöttetek a velünk való közös munka mellett?

Sokat beszélgettünk a futókkal. Mind az Instagram oldalunkon, mind pedig versenyeken, rendezvényeken személyesen.
Nem szeretjük azt a szót, hogy értékesítés. Nem cipőket adunk el, hanem egy közösséget, csalàdot szeretnénk építeni. Legyen szó nagyköveteinkről, partnereinkről vagy vásárlóinkról. Csupán 1 éve léptünk be aktívan a hazai piacra, azóta figyeljük, melyek azok a versenyek, ahol a szervezők hasonlóképpen gondolkodnak. Több versenyző ajánlotta a futniszép sorozatot.

Mesélj kérlek egy kicsit a márkáról. Miben másabbak az On futócipők, mint a piacon lévő társaik?

A svájci brand csupán bő egy évtizede indult, és máris az egyik leggyorsabban növekvő futómárka a piacon. Az ON-t Olivier Bernhard, David Alleman és Caspar Coppetti alapította – céljuk egy tökéletes termék kifejlesztése és egyedi futóélmény létrehozása volt.
Soha nem akartunk beállni a sorba, az On lételeme, hogy merünk, sőt szeretünk mások lenni.  A különálló részekből – Felhőkből felépülő talpszerkezet segítségével egy utánozhatatlan futóélményt biztosít.

Szinte mindegyik On cipőről elmondható a talp kialakításának különlegessége. Mi ennek a funkciója?

Szabadalmazott technológiánk a CloudTec: a talp talajfogáskor puha, elrugaszkodáskor kemény, így hihetetlenül dinamikus mozgást biztosít. Vízszintesen és függőlegesen egyaránt csillapít, ráadásul alkalmazkodik a futó lábállásához és mozgásához is. Dinamika, kényelem, a futó igényeinek megfelelő mennyiségű csillapítás. Első próbálásra szokatlan érzés, – szeretjük is nézni tesztnapjainkon a futók arcát, amikor belelépnek egy On-ba.
Első reakció általában egy kis csend, majd: „ Más! Érdekes…, Futnom kell benne!”

Nemcsak futócipők kaphatók az On márkától, hanem prémium mindennapi viselet és outdoor lábbelik is.
Hol kaphatók az On termékei?

Igen, amikor Olivier pro triatlonistaként megálmodta a felhőkön futás élményét és technológiáját, soha nem gondolta, hogy az utcán sétálva vagy túrázás közben is On-nal fog találkozni. A páratlan dizájn, minőségi kivitelezés és extrém kényelem miatt azonban akarva- akaratlanul nyitnunk kellett az említett 2 szegmens felé is. Svájcban, Németországban vagy Ausztriában kirándulva már több Felhővel találkozhatunk az emberek lábán, mint az égen🙂
Jelenleg az alábbi partnerekkel dolgozunk azon, hogy hazánkban is hasonló népszerűségnek  örvendjen a márka:

Athletes
Maratonman
Mountex
Nyulcipőbolt
Outdoorparadise

Ez a lista hamarosan bővülni fog.

Szerinted mitől tud igazán jó élménnyé válni egy futóverseny?

A személyiségektől.
Az alapoknak persze rendben kell lennie: jó szervezés, logisztika, dinamikus lebonyolítás. De a legfontosabb, hogy otthon érezze magát a versenyző és a partener a rendezvényen. Hihetetlen mennyit számít egy jó szó, vagy egy mosoly!

Köszönjük szépen az interjút Marietta! 🙂

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések