Ismerjétek meg a 2 órás (1:59-es) iramfutóinkat: Lajkó Mónikát és Lajkó Csabát!

Aki még nem ismerné korábbi versenyeinkről a két iramfutót, Lajkó Mónit és Lajkó Csabát, azoknak készített egy rövid bemutatkozót Móni, olvassátok szeretettel!

Lajkó Mónika vagyok 45 éves, 2 gyermek anyukája, akik 22-18 évesek, a büszkeségeim.
40 évesen kezdtem el futni a sokasodó egészségügyi problémáim miatt. Eleinte a 200 méter is kihívást jelentett, de ma már szívesen futom az ultra távokat is. Jelenleg az UB-re készlök. Edzőmmel, Lajkó Csabával több, mint két éve kezdtük el a közös munkát. A hosszú futásainkat igyekszünk közösen futni, versenyeinken frissítjük egymást és a mindennapokban is tartjuk egymásban a lelket.
Csabiról annyit kell tudni dióhéjban, hogy 51 éves egy felnőtt lánya van és már élvezi a nagypapák kiváltságát. 10 éve fut ultra távokat. ötszörös Spartathlon teljesítő, többszörös országos bajnok, 48 szoros országos csúcstartó. 8 éve szervez országjráó jótékonysági futásokat. Több tanítványa is van, akiket különböző versenyekre készít fel. De nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is segíti őket. Versenyeinken a pálya szélén frissít. Rutinos iramfutó, több maratonon és félmaratonon is segítette a futókat megvalósítani a céljaikat.
Szinte a kezdetek óta mi vagyunk a 2 órás iramfutók Tihanyban is és Szigligeten is. Tehát aki a bűvös 2 órán belül szeretne futni, az keressen minket. Igyekszünk minden segítséget megadni és aki velünk fut annak ígérjük, hogy emlékezetes és izgalmas 2 óra lesz.
Viszont a verseny előtt 10:30-kor már találkozhattok velem, ugyanis árlak Benneteket egy izgalmas előadással, ami sajnos elég sokunkat érint… Az előadás témája: „hogyan küzdjük le a pánikbetegséget a futás segítségével?” …érdekes lesz, úgyhogy érkezzetek időben!

 

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések