Karácsonyi Ajándékkártya

Már rendelkezel nevezéssel, csak kártyára volna szükséged?

Ha már van nevezésed, úgy ne vedd meg a webshopunkban a részvételt is tartalmazó kupont, a kártyát pedig akár innen ingyen is letöltheted, így megspórolod a postaköltségedet.

Természetesen van lehetőséged utólagosan is igényelni meglévő nevezés mellé:

AJÁNDÉKKÁRTYA UTÓLAGOS IGÉNYLÉSE MEGLÉVŐ NEVEZÉS MELLÉ

2016-ban elsőként vezettük be a Karácsonyi ajándékkártyát, ami azóta is óriási sikernek örvend, így ez a jövőben sem maradhat el. A kártya megrendelésével kapcsolatban alább találsz részleteket:

Így igényelhetsz.

A Futniszép.hu webshopban tedd a kosaradba az alábbi terméket: LINK. A pénztárnál válaszd ki az általad választott átvételi lehetőséget. Fontos: az ajándékkártyákat 700 forintért postázzuk ki, de ez a postaköltség a leendő rajtcsomag postázására nem vonatkozik. A kupon postázás nélküli nevezést tartalmaz, így ha nevezéskor az ajándékozott majd kér postázást, úgy a postaköltséget neki külön kell állnia (1000 forint).

Így válthatod be.

Ha még nem rendelkezel nevezői fiókkal, akkor regisztrálj a http://darktiming.hu/futniszep oldalon egy fiókot. Vegyél fel egy futót, majd a “Nevezés”-re kattintva válaszd ki a távot és add meg a Kuponkód lehetőségnél a postán kapott ajándékkártya hátoldalán található “TF19_KAR_#####” formátumú kódodat. Ezzel a kóddal a nevezésed (pólóval együtt) ingyenes, viszont az alábbi extrák továbbra is felárasak: Penco PowerPack, rajtcsomag házhozszállítása, jótékonysági összeg. Amennyiben ezek bármelyikét kérted, úgy a visszaigazoló e-mail ezeket fogja tartalamzni, amiket kérünk, hogy az ott leírt banki adatok alapján utalj el nekünk, a nevezésed csak az extra feláras tételek árának beérkezését követően válik véglegessé – értelemszerűen, ha nem kértél semmi ilyet, akkor a nevezésed fizetett státusszal azonnal aktív lesz.

Ezt tartalmazza.

  • 1 x egyéni KNAUF Tihanyi Félmaraton nevezésre (21K, 11K, 7K, 3K) felhatalamzó kuponkód
  • technikai futómez (nevezéskor kiválaszandó)
  • ajándékkártya
  • egy darab vadiúj Cornexi zabszelet, amit még kapni sem lehet!:)
  • postaköltség

Ide postázzuk.

A rendeléskor megadott szállítási címedre, postai úton.

Ekkor kapod meg.

Karácsonyi ajándékkártya igénylésének határideje 2018. december 10., míg befizetési határidő 2018. december 11. Ezt követően már nem lehet kérni, a kuponokat pedig a rendeléskor megadott szállítási címre fogjuk postázni.

Csak a kártyára van szükséged?

A kártyát nagyfelbontásban, nyomtatóbarát verzióban az alábbi linkekről díjmentesen le tudod tölteni:

Vedd meg most: