Covid-19 check-in

Nyilatkozat

  1. Kijelentem, hogy nem kerültem szoros kapcsolatba valószínűsíthetően vagy igazoltan koronavírus-fertőzőtt személlyel a versenyt megelőző 14 napban? (Pl. egy háztartásban él vele, egy légtérben, helyiségben, utastérben tartózkodott vele, kezet fogott vele, a beteg ráköhögött, rátüsszentett, a beteg ellátásban vett részt)
  2. Kijelentem, hogy nem tapasztaltam az alábbi tünetek egyikét sem magamon az elmúlt 14 napban. — 38 foknál magasabb láz — légszomj, nehéz légzés — torokfájás — köhögés — orrfolyás — ízületi és/vagy izomfájdalom — szaglás és/vagy ízérzékelés elvesztése
  3. Kijelentem, hogy a verseny, illetve a rendezvény teljes időtartama alatt vállalom, hogy — szabad téren a legalább 1,5 méteres távolságot tartok velem nem egy háztartásban elő más személyektől — velem nem egy háztartásban elő más személyekkel kerülöm a fizikai érintkezést (pl. kézfogás) — zárt térben, így különösen, de nem kizárólagosan a szervezők által biztosított autóbuszon és hajón saját maszkot viselek, saját maszkkal rendelkezem és ezt magammal hozom a rendezvényre — lehetőség szerint alkalmanként fertőtlenítem a kezeimet.
  4. Kijelentem, hogy a fenti pontokban megfogalmazott kijelentések igazak a velem érkező családtagjaimra, barátaimra is. Kijelentem, hogy a 3. pontban megfogalmazott vállalásokat a velem érkező családtagjaimmal és barátaimmal is betartatom.
  5. Tudomásul veszem, hogy a versenyből kizárható és a rendezvény területéről eltávolítható az a személy, akikre fenti pontokban megfogalmazott kijelentések tévesek, illetve az a személy, aki a 3. pontban megfogalmazott vállalásokat nem tartja be.

  • vagy