Közlekedés és parkolás

Közlekedés

Használjatok telekocsit és parkoljatok a kijelölt területen!

www.oszkar.hu– pakoljátok fel magatokat és gyertek együtt! Jóóó lesz!:)

 Szeretnénk Nektek megadni a lehető legtöbb segítséget, hogy minél könnyebben eljussatok a versenyre! Szigliget tájvédelmi körzetbesorolás alá esik, túl ezen pedig egy félszigeten helyezkedik el, ami sajnos nehezíti a tömegközlekedéssel való megközelítését – de ettől függetlenül elérhető tömegközlekedéssel is. Azonban arra szeretnénk buzdítani Titeket, hogy használjátok a közösségi közlekedés adta lehetőségeket, osszátok meg egymással az autókban található szabad helyeiteket és úgy nem csak az üzemanyag költségeitek lesznek alacsonyabbak, de kevésbé terhelitek a környezetet. És nem utolsó sorban jobban is pörög az idő…:)

 Számunkra nagy fontossággal bír a környezettudatosság, “zöld versenynek” is tarjuk magunkat (ha van ilyen :D), emiatt saját oszkar.hu panelt is találtok az oldalunkon. Reméljük, hogy minél kevesebb autóval és nagy biztonságban megérkeztek hozzánk a verseny  napján!

 Az oldal alján találtok egy listát, ami tartalmaz minden Szigliget 20 km-es környékére érkező Oszkár telekocsit, illetve egy külön keresőfelületet is. Fontos, hogy a lista mindig az aktuális napi fuvarokat mutatja, nem a szeptember 16-it! Jó utat mindenkinek, peace!

Parkolás

Nagyon szépen kérünk MINDENKIT, HOGY

SENKI SE ÁLLJON A SZALAGOKKAL ÉS BÓJÁKKAL ELZÁRT TERÜLETRE!

A ROSSZ HELYEN PARKOLÓ AUTÓKAT A TULAJ SAJÁT KÖLTSÉGÉRE ELSZÁLLÍTTATJUK! Alább találtok parkolásra kijelölt területeket, ha ezek megtelnének, használjátok a környező utcákat – nem fizetős. Lényeg, hogy a futósávba senki, de senki, még az atyaúristen se álljon be a bömbivel vagy a merdzsóval!

PARKOLÓDÍJ:

A parkolókat nem mi üzemeltetjük, a környéken kialakított parkolók pedig magántulajdonban állnak, a tulajdonos 1000 forintos parkolódijat szokott szedni, javasoljuk ezt az összeget előre készítsétek ki, hogy meggyorsítsátok a folyamatokat.

PARKOLÁSI TÉRKÉP


Close Menu

Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmedet, hogy honlapunk úgynevezett sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Részletek

futniszep_tiny

Légy képben, kérj hírlevelet!

Ritkán írunk, de akkor viszont jó dolgokat, becsszó! :)