400M Babyrun

Kb. minden, amit tudni akarsz a 400M Babyrun -ról

A Babyrun egy gyerekfutam, afféle „fun-run”. Nincsen semmi tétje, viszont arra tökéletes, hogy az egészen pici gyerekek is belekóstoljanak abba, ahova papa-mama állandóan hétvégente eljár: a futóversenybe. Rajt a valódi, „nagyoknak” felállított rajtkapun keresztül, speakerrel és célbaéréssel, ahol minden lurkót valódi, igazi V. Mapei Szigligeti Félmaraton befutóéremmel ajándékozunk meg, nyakba akasztva, ahogy az dukál! Olyannal, amivel anyuék is mindig pózolnak az Insta sztorikon. A Babyrunra karonülő csecsemőtől a picit nagyobbakig, mindenkit várunk, legyen ez egy olyan alkalom, ahol az albumba bekerül: „Az első futóversenyem, az első Tihanyom!”. Természetesen a versenyen a szülői kíséret nem csak megengedett, de javallott is.

RAJT:

11:00 – 400m babyrun a versenyközpontban
12:00 – befutoerem.hu 3K és Perozin 6KLeier Autó MINI 9K, Mapei 21K, Cornexi páros, Runner’s World trió

Hol lesz?

Rajtkaputól indul és a rajtkapuhoz fut be. Időpont: 2020. szeptember 12., szombat, 11:00.

Karszalag vagy rajtszám?

A babyrunra biztonsági okokból nem készítettünk biztosító tűvel rögzítendő rajtszámot, helyette bármilyen kis csuklóra is felhelyezhető Babyrun karszalaggal készülünk a legfiatalabb mezőnynek. 

Hol és hogy veheted át a karszalagodat?

A karszalagokat a versenyközponton belül a TOMBOLA ÉS BABYRUN részlegen tudjátok kikérni. Azok a kis futóink, akik már előneveztek a versenye a nevük bediktálásával tudják kikérni a karszalagot. 

Helyszínen neveznél?

Fontos, hogy kizárólag Babyrun kategóriában tartunk helyszíni nevezést, melynek ára 2000 forint és tartalmazza a befutóérmet, Riska plüssbocit, karszalagot, frissítést és a célbeéréskor egyéb ajándékokat. A helyszíni nevezésre az aktuális befutóérem készlet alapján tudunk nevezést fogadni. Ha a készletünk elfogy, sajnos nem tudunk további nevezéseket fogadni!

Hirdetnek nyertest?

Nem. Egyrészt, mert sokan babakocsival futnak, másrészt, mert nem látjuk értelmét győztest hirdetni egy olyan távon, ahol 5 hónaposan (szülők karjában) és 9 évesen is rajthoz lehet állni. Ez egy funrun.

Animált térkép

Nem készül térkép, az útvonal a versenyközpontnál lesz kialakítva. Rajt és cél egységesen a rajtkapunál történik. 

Nevezési díjak

Sáv 400M Babyrun
Egységesen
2 000 Ft. (nem tartalmaz pólót!)