Cornexi 21K Páros

Ami különösen fontos!!!

A célba érkezéshez a versenyközpont előtti parkolónál LE KELL FORDULNI. Erre lesz kint külön tábla is, kanyarodósáv is és személyzet, de akkor is fontos, hogy készüljetek rá. Tehát:

Leírás, részletek

A rajt a versenyközpontnak is otthon adó Szigligeti Strandon van, ahonnan valamennyi távunkat indítjuk. A pálya tulajdonképpen három körre is felosztható: egy 9K-s (egy megegyezik a 9K-s egyéni távval, illetve ezt futják a Trió és a Páros váltó első futói), majd visszaérve a versenyközponthoz (itt váltanak a csapatok is) indul két kissebb, 6K-s kör (ez megegyezik a 6K egyéni távval). A célhoz a strandtól nyugatra található kis parkolón keresztül kell befutni, ez nem csak táblázva lesz, de segítők is fognak itt kint állni, nehogy nekifussatok egy negyedik körnek.:) Az útvonalon összesen 9 frissítőpont van, mely így átlagosan 2.3 kilométerenként lesz kihelyezve.

RAJT:

11:00 – 400m babyrun a versenyközpontban
12:00 – befutoerem.hu 3K és Perozin 6KLeier Autó MINI 9K, Mapei 21K, Cornexi páros, Runner’s World trió

1. szakasz

Az első futó az első nagy, 9K-s kört futja. A váltópont a rajtkapuban van, így a páros második tagjának a rajtkapuban kell várnia a futó társát. Aki az első szakaszt futja a strand bejáratán keresztül tud besétálni a célzónába, hogy átvegye a befutócsomagját és itt találja majd a végső frissítést is. A végső frissítőponthoz tehát az első szakaszt teljesítő a kijáraton keresztül sétálhat be, ahol a személyzet a rajtszáma alapján tovább fogja engedni. A befutóérmedet is itt veheted át.

2. szakasz

A második szakaszt futóra két 6K-s kör és valamivel több emelkedő jut. Az első körnél a rajtkapun keresztül kell haladni, a második körnél pedig a strand előtti parkolónál le kell kanyarodnod jobbra, így jutsz el a célkapuhoz. Ebben több tábla és a személyzet is segíteni fog, de rengetegszer jelezzük írásban is. 

Frissítőpontok

  1. 2.16 Km (első szakaszhoz tartozik)
  2. 6.39 Km (első szakaszhoz tartozik)
  3. 9,09 Km (egyben: Páros váltópont egy Trió 1. váltópont)  (első szakaszhoz tartozik)
  4. 11.25 Km (második szakaszhoz tartozik)
  5. 12.87 Km (második szakaszhoz tartozik)
  6. 15.21 Km (egyben: Trió 2. váltópont)  (második szakaszhoz tartozik)
  7. 17.28 Km (második szakaszhoz tartozik)
  8. 18.99 Km (második szakaszhoz tartozik)
  9. 21.27 Km (végső frissítőpont) (második szakaszhoz tartozik)

Statisztikák

Animált térkép

Domborzati rajz