Virtuális teljesítés

Mindannyian tudjuk, hogy egy futóverseny nem csak a futásról szól, hanem az élményről, a helyszínről és a társaságról, meg sem említve azt, amikor kiszemelsz magad előtt valakit és baromira le akarod előzni, már csak azért is. :)) Az idei év sok minden újdonságot hozott nekünk, sok mindent terveztünk, de a java része kényszerű volt. Maszkot hordunk, távolságot tartunk, nem megyünk ki, meg ha futunk, sokszor már virtuálisan is futunk, szóval nem egyszerű ez a 2020, na. Egy ilyen újdonság az is, hogy a versenyeket már online is lehet teljesíteni (na persze fizikális futással 😛 ), amihez májusban elindítottuk ingyenes Europe Run virtuál futásunkat, ahol mindenki egy saját célt tűzhet ki maga elé, neki éppen mi a fontos a futásban, vagy még jobb: éppen mire akarja felhívni a figyelmet a lefutott kilométereivel. Meghívhatod barátaidat, megoszthatod online teljesítményedet és a célodat. Úgy éreztük, adja magát, ha sajnos idén valaki nem tud vagy inkább nem szeretne nagyobb közösségben megjelenni, akkor lehetőséget biztosítunk az online teljesítésre is. Természetesen, ez opcionális, a verseny meg lesz tartva, de ha Te inkább így teljesítenéd, lehetőséged lesz rá. Alább összeszedtük, hogyan tudod online teljesíteni, illetve milyen feltételekkel:

Hogyan tudod online teljesíteni az V. Mapei Szigligeti Félmaratont?

  1. Lépj be a https://nevezes.futniszep.hu/futokezeles oldalra, majd keresd meg az aktuális nevezésedet.
  2. A nevezés sorának a végén (mobiltelefonon és kisebb monitorokon el kell görgetni jobbra) kattints az “Online teljesítem” lehetőségre.
  3. Figyelem! Ha átkéred magad online teljesítésre, nem fogják mérni a chipedet a versenyen! Erősítsd meg a szándékodat.
  4. Kapsz egy visszaigazoló e-mailt a {email} címre, benne a további teendőkkel.

Leggyakoribb kérdések

Hol kérhetem, hogy virtuálisan teljesíthessem?

  1. Lépj be a https://nevezes.futniszep.hu/futokezeles oldalra, majd keresd meg az aktuális nevezésedet.
  2. A nevezés sorának a végén (mobiltelefonon és kisebb monitorokon el kell görgetni jobbra) kattints az “Online teljesítem” lehetőségre.

Miért teljesítsem online?
Ez csupán egy opció, ha valamiért mégsem tudnál eljönni és velünk lenni személyesen.

Kapok aranycipő díjat online teljesítés esetén?
Ez a legfontosabb! IGEN! Online teljesítőinknek az aranycipő díjat is postázva juttatjuk el.

Kapok bármilyen kedvezményt, ha online futom?
A verseny rajtcsomagját és befutóérmét ingyenesen postázzuk Neked. Ezen felül az online teljesítésnél 50%-os kedvezménnyel kérhetsz Europe Run befutóérmet, a Europe Run befutóérem postázása pedig ilyen esetben ingyenes. A verseny nevezési díját sajnos nem tudjuk visszatéríteni.

Attól, hogy online teljesítem, megjelenhetek a rendezvényen?
Természetesen, a legnagyobb szeretettel várunk! 🙂 Rajtszámot és futást viszont ilyen esetben nem tudunk “biztosítani”.

Mikor postázzátok a csomagomat és a befutóérmet?
A rendezvényt megelőzően nagyjából egy héttel.

Meggondoltam magamat, mégis lefutnám a versenyt.
Sajnos az átjelentkezés nem visszavonható, erre külön felhívtuk figyelmedet.

Hogyan ellenőrzitek, hogy teljesítettem-e a távot?
Nem ellenőrizzük, ez a becsületedre van bízva. Minden teljesítést és online futamot érintő kérdésre a Europe Run tudásbázisában találsz további információt.

Mikor fussam online a versenyt?
Lehetőség szerint a verseny napjában és időpontjában, ha ez valamiért mégsem sikerülne, akkor sincsen semmi baj. Minden teljesítést és online futamot érintő kérdésre a Europe Run tudásbázisában találsz további információt.

Párban vagy trióban vagyunk, hogy csináljuk?
A kódotokkal többen is tudtok kedvezményes éremmel járó Europe Run nevezést leadni. Csapatos nevezésre nincs lehetőség, így tehát külön kell leadni mindenkinek.

Close Menu