Mártogass a FANAN Hummus-ízek tengerébe a befutónál!

Ínyenc finomsággal erősödött a IX. MAPEI Tihanyi Félmaraton befutós csomagja és a végső frissítő csemegekínálata: versenyzőink a FANAN Hummus ízletes csicseriborsókrémjével kezdhetik meg a futás utáni rekreációt!

Kóstoltad már a FANAN Hummus ínycsiklandó csicseriborsókrémjeit? A hat ízben és jellegzetes, könnyen felismerhető kerek dobozban kapható hummus slágerterméknek számít a legnagyobb áruházak hűtőpolcain. Nem csoda, hiszen azon felül, hogy szuper krémes és nagyon finom, a hozzávalók értékes beltartalma miatt valódi reformeledelnek számít.

A FANAN Hummus két legfontosabb hozzávalója a csicseriborsó, ami egy rostokban és vitaminokban gazdag, alacsony glikémiás értékű hüvelyes, valamint a szezámpaszta – a finomra darált szezámmag minden értékes alkotóelemével. A natúr alapkrém, aminek termékmintájával a befutós csomagban és a végső frissítőben is találkozhattok, enyhén fűszeres, frissítően citrusos ízjegyekkel kényezteti az érzékeket. Figyelem, hummusból nagyon jól lehet lakni – ennek miértjéről már az első falatban meggyőződhettek, ezt előre garantáljuk!

A hummus fogyasztásához nincs szükség kenyérre vagy forró, ropogós pitára – elég hozzá néhány szelet friss zöldség, esetleg sovány felvágott, és már kezdődhet is az önfeledt kenegetés, mártogatás és tunkolgatás a friss csicseriborsókrém étvágygerjesztően fűszeres íztengerébe. Kóstold meg és vidd haza befutóként az ajándék FANAN natúr Hummus termékmintát szeptember 30-án, a IX. MAPEI Tihanyi Félmaraton és a FANAN Hummus jóvoltából! 

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések