Miért kerül ennyibe a III. TRIGO Badacsony Félmaraton és Maraton nevezése?

Mindannyian látjuk, hogy a gazdaság jelen helyzete miatt az élet minden területén megemelkedtek az árak. Szomorúan tapasztaltuk, hogy ebből kifolyólag (is) nagyon sok verseny zárja be kapuit és nem folytatja tovább. Annak érdekében, hogy a versenyeinken évről évre ugyanazt a minőséget tudjuk biztosítani számotokra a folyamatos fejlődés mellett, egy minimális áremelést (1000.-) muszáj volt eszközölnünk ahhoz, hogy a Futniszép rendezvények olyan hétvégi programok lehessenek az egész család számára, ahol három dolog biztos: a minőség, az odafigyelés és a fejlődés.

A III. TRIGO Badacsony Félmaraton és Maratonon 8-féle táv közül választhatsz, hogy az éppen aktuális felkészültségednek, képességeidnek és lehetőségeidnek megfelelő távot választhasd, hiszen számunkra kiemelten fontos, hogy minden korosztály, minden fizikum megmérettethesse magát ezen a versenyen. A 8-féle táv árait sávos rendszerben határoztuk meg, mely sávoknak az első etapja jóval kedvezőbb, mint az utána következő kettő, éppen azért, hogy mindenki, aki szeretne egy sportos és emlékezetes hétvégét eltölteni akár egyedül, akár a családjával, az is meg tudja engedi magának a legnagyobb pályán való versenyzést és együtt tölthesse az idejét olyan emberekkel, akik számára mind nagyon fontos az egészségük megőrzése és a futás szeretete.

Idén 10-ik éve, hogy életünk első versenye, a mára legendás Tihanyi Félmaraton elrajtolt. Azóta pontosan tudjuk, hogy egy ilyen méretű és minőségű rendezvény megszervezése rengeteg költséggel jár és mindent összevetve mi sehol nem tudunk, illetve nem szeretnénk húzni ezeken. Így döntöttünk legalábbis. Sokan tudjátok, hogy ennek a csapatnak a versenyek szerelem projektként indultak és azok a mai napig. Emiatt vagy ezen a színvonalon szervezzük, vagy nem szervezünk. Nem azért dolgoztunk 10 évet, hogy visszalépjünk és esetleg csalódást okozzunk vagy a pálya színvonalával, vagy a mezzel vagy az éremmel (pláne, hogy ezeket mi gyártjuk, szóval higgyétek el, hogy tudnánk sokkal olcsóbb, kommerszebb anyagokat használni…), a frissítéssel, a személyzet mennyiségével. Vagy bármivel. Akkor inkább csinálunk mást és egy időre befejezzük a versenyeket, de visszalépni nem tudunk. Ahogyan a két kis versenyünket, a Napfelkelte és a Naplemente Félmaratont is egy perc alatt inkább elengedtük egy időre, úgy vagyunk ezekkel is. A szervezés bátran mondhatjuk, hogy többszörösére emelkedett az elmúlt 3 évben (utóbbi két eseménynél pl. közel 300%!), mégis mi abban hiszünk, hogy a megszokott színvonalon semmilyen körülmények között nem csökkentünk. Éppen ellenkezőleg: emelni fogunk. 

 De annak érdekében, hogy lássátok, miről is beszélünk, most bepillantást engedünk számotokra, hogy mindenki, aki nem hasonló területen dolgozik is lássa és értse, hogy miért kerül ennyibe.

Tudtad, hogy a rendezvény után keletkezett mindenféle hulladékot el kell szállíttatni, mely szolgáltatás költséggel jár?

Tudtad, hogy annak érdekében, hogy szép útvonalon futhass, engedélyt kell kérni a Magyar Közúttól, amely költséggel jár?

Tudtad, hogy a mentő, aki ott áll egész nap, ha szükség lenne rá költséggel jár?

Tudtad, hogy a rendőrség és a polgárőrség, akik felelnek a biztonságotokért költségekkel járnak?

Tudtad, hogy minden egyes mosdó, ami használatban van a rendezvény ideje alatt költséggel jár?

Tudtad, hogy a központban történtek jól hallhatósága és a színpad, melyen átveszed a díjad költséggel jár?

Tudtad, hogy a speakereink és a DJ-k költségekkel járnak?

Tudtad, hogy az időd mérése költséggel jár?

Tudtat, hogy összes sátor helyszínre szállítása és felállítása költséggel jár?

Tudtad, hogy minden egyes sörpad, amelyen megpihensz költséggel jár?

Tudtad, hogy a gyermek program költséggel jár?

Tudtad, hogy az a remek személyzet, több, mint 100 fő, akiknek köszönhetően a friss gyümölcsök ott sorakoznak a frissítőpontokon és akik megépítik a pályát, hogy minden rendben legyen, költségekkel járnak?

Számtalan olyan teendőt foglal még magában egy ekkora méretű rendezvény megszervezése, amely költséggel jár, de a nagyon hosszú felsorolással nem szeretnénk untatni titeket. A fent említettek alapján talán látjátok és értitek, hogy minden apró részlet olyan kiadásokat foglal magában, amelyre talán nem is gondoltatok volna. Mindez tehát azért szükséges, hogy azt a három dolgot, ami a Futniszép rendezvényeken biztos, évről évre tartani tudjuk.Minőség, odafigyelés, fejlődés.

Nagyon sok szeretettel várunk Titeket 2024. június 1-jén a III. TRIGO Badacsony Félmaraton és Maratonon. 🙂

Keczán Máté és Keczán Pál

a futniszep.hu alapítói az egész csapat nevében

a szervező Bowman and Becker Kft. vezetői

#otttali

Árak

SÁV7 KM, 12 KM, 21 KM21K PÁROS
1-500 főig9 990 Ft19 900 Ft
501-1000 főig10 990 Ft21 990 Ft
1001 fő felett11 990 Ft23 990 Ft
SÁV42 KM42 KM PÁROS
1-500 főig12 990 Ft25 990 Ft
501-1000 főig13 990 Ft27 990 Ft
1001 fő felett14 990 Ft29 990 Ft
SÁV3 KM
1-100 főig6 990 Ft
101 fő felett7 990 Ft
SÁVBABYRUN
Egységesen3 990 Ft

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések