Keresztezzük a vasutat?

A vasúti átkeléseket jelzőőrök biztosítják, akik a vonatok érkezésekor megállítják a futókat. A jelzőőrök egy mobiltelefonos applikációban rögzítik a megállított futók rajtszámát, így a megállás időtartama figyelembe vételre kerül az időeredményben. A jelzőőrök tiltása ellenére a vasúton átkelni életveszélyes és szigorúan tilos!

Tovább olvasom »

Merre vezet az útvonal?

Az útvonalat irányítótáblákkal, illetve kilométertáblákkal jelöljük. Az útvonal jellemzően helyi mellékutakon, illetve kerékpárúton halad, az útvonalon zárt, elkerített futópálya nincs. Kérjük, hogy  figyeljetek a többi közlekedőre. A kritikus pontokat jelzőőrökkel és polgárőrökkel biztosítjuk. A frissítőállomásokon mobiltoalettek elérhetőek.

Tovább olvasom »

Hol lehet parkolni?

A verseny a Balatonboglári Gömbkilátótól indul. A kilátótól a mezőny a Kilátó u. – Lejtő u. – Gaál Gaszton u. átvonalon halad, kérjük, ezen a szakaszon, illetve a Gömbkilátó előtt, a futást megkönnyítendő, a saját érdeketekben mellőzzétek a parkolást. Köszönjük!

Tovább olvasom »

Lesz ruhatár?

LEADÁS:Balatonboglári Gömbkilátó. 2022. május 29-én, vasárnap 12:30 órától 14.30 óráig FELVÉTEL:Balatonföldvári Kikötő (Kvassay sétány) melletti füves területen. 2022. május 29-én vasárnap, 17:30-tól 18:30-ig. FIGYELEM!!!A ruhatárban csak a legszükségesebb holmikat kérjük leadni (de mégis gondolva az esti hajózásra), azokat pedig minden

Tovább olvasom »

Mi az a Futniszép Aranycipő Díj?

A Futniszép Aranycipő Díjat a Befutóérem.hu műhelyünkkel együtt 2020-ban vezettük be és azok a futóink kapják, akik mind a négy versenyünkön résztvesznek: VIII. Austrotherm Tihanyi Félmaraton (2022. 10. 01.) IV. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton (2022. 05. 29.) I. Badacsony Mapei

Tovább olvasom »