NAGY bejelentés – KIS táv

Mi a legjobb az egészben? Örömöt okozni. Látni hónapok munkájának gyümölcsét egy-egy mosolyban, boldog elkapott pillanatban. Ez a motorja az egész szervezősdinek, ami szinte véletlenül jött az életünkbe. Szóval igen, ahogyan azt már olvashattátok, kisebb távokat is indítunk a III. újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaratonon, azért hogy olyannak is megmutathassuk az Univerzum legszebb napfelkeltéjét, aki még nincs felkészülve egy félmaratoni táv teljesítésére.

Miért?

Mivel mi egy olyan versenysorozat vagyunk, akik a profi sportolók mellett túlnyomó részt a hobbi futóknak csinálnak eseményeket, így a Napfelkelte Félmaraton megálmodásának pillanatától azon gondolkodtunk, hogy hogyan tudnánk kisebb távokat vinni a versenybe. Mivel a két “nagy” versennyel szemben ez nem A-A, de még csak nem is A-B futópályás (mint az amúgy is ritkaságnak számító Naplemente Félmaratonunk), hanem A-B-C(!) háromszöget zárunk be, ezért mondanunk sem kell, hogy sokszor szervezési akadályokba ütköztünk ennek megvalósításakor, de megvan a megoldás! Örömmel jelentjük most be, és 26-án, vasárnap napfelkeltekor meg is nyitjuk a második fordulós előnevezést 10K, és 21K páros futamokra. És hogy mi inspirált minket az egészben, miért mentünk neki újra és újra a feladatnak, míg meg nem oldottuk?! Őszintén mondjuk Nektek, (és aki volt már ezen a versenyen, az tudja is), hogy az a napfekelte, ami a Balaton közepén kezdi el fáradtan nyaldosni sugaraival a vizet, és lassan bearanyozza az egész tavat és eget, az össze nem hasonlítható semmi más napfelkeltével a világon. Mi pedig meg szeretnénk ezt mutatni azoknak is, akik eddig csak azért hagyták ki ezt a csodás élményt, mert még nem tudják lefutni a félmatatont. Várunk mostantól szeretettel Titeket is! 🌅

Hogyan?

A 10, és a 21 K páros második szakaszában futók rajt helyszíne nem a badacsonyi kikötőnél, hanem az Ivóka nevű éttrem előtti füves placcon. Reggel viszont ugyanúgy elindulhattok velünk Szentbékkálláról (vagy jöhettek egyből a Révfülöpi kikötőbe is), és együtt hajókázunk el Badacsonyig, viszont Ti leszállást követően nem mentek el mosdóba és bemelegíteni, hanem egyből a különbuszokhoz terelünk Titeket, ahol egy minösszesen 10 perces buszúttal elviszünk Titeket a 2-es számú rajtközpontba, a hangulatos Ivóka Kertvendéglőbe. A buszok 06:35-kor indulnak el, tehát kb. háromnegyed 7-re érkezünk meg, ahol el tudtok menni mosdóba kényemesen, bemelegítünk, majd ezt követően 07:15-kor elindítjuk a rajtotkat. Azok, akik a váltó második felét teljesítik, elüthetik az időt a vendéglőben, míg társuk meg nem érkezik.

Azok, akik a váltó első szakaszát teljesítik, azokat pedig szintén felvisszük Szentbékkállára különbuszokkal, amint beért a legutolsó váltó futó is, tehát gyakorlatilag senkinek sem szükséges privát módon megoldani az utazást azon kívül, hogy hajnalban eljut Szentbékkálláig 

A kisebb távok nevezési lehetőségét most vasárnap, azaz 26-án nyitjuk meg pontban napfelkeltekor.Nem tudjuk, hogy mekkora lesz az érdeklődés, így azt javasoljuk, hogy ha biztosan ott szeretnétek lenni velünk a futniszp versenysorozatunk egyik lekülönlegesebbikén, akkor a vasárnap „ágy+reggeli+pizsi+kávé” kombó mellé iktassátok be a laptopot is, és amint meglátjátok a Nap első sugarait az ablakból, nyomjatok rá a nevezésre a www.futniszep.hu/elonevezes oldalunkon.

#musthaverace #otttali #legyentánc #legyen10k #legyen21kpáros #mindenkinyugodjonle #lesz

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések