Étel rendelés

A nevezéskor már kértél reggelit?

Akkor nem szükséges új igényt leadni, a már leadott és befizetett étel igények továbbra is érvényesek.

Kedves Barátunk! 

Azoknak, akik már részt vettek az újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaratonon ismerős lehet, hogy a rendezvény különlegessége miatt előre szükséges megrendelni a helyszínen elfogyasztott reggelit / ebédet. A Káli Lovaspóló Klub nagyon oda fogja magát tenni, hogy ne csak a hely látványa, de az ízek is feledhetetlen emléket jelentsenek, ehhez viszont tudniuk kell, mivel készüljenek, a rendezvényen ugyanis nem lehet külön ételt rendelni, az igényeiteket itt szükséges leadni. Ha úgy érzed, jól esne egy alapos futás után egy pár virsli, rántotta vagy egy fullosan megpakolt babgulyás, akkor az alábbi űrlapot szükséges kitöltened, a kaja árát pedig a visszaigazoló e-mailben leírtaknak megfelelően előre elutalni, így tudjuk biztosítani, hogy a srácok főznek Rád.

Fontos, hogy a helyszínen kért italokat, gyümölcstálakat csak készpénzzel lehet fizetni, így ha úgy készülsz, hogy a helyszínen bármi egyebet fogyasztanál a most megrendelt fogásokon kívül, akkor készülj készpénzzel. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Hogyan?

  1. Töltsd ki az alábbi űrlapot.
  2. Válaszd ki, mit szeretnél fogyasztani.
  3. A visszaigazoló oldalon, valamint az e-mailben elküldött adatok alapján utald el a fogás(ok) árát.
  4. A rendezvény előtt visszaigazoló e-mailt küldünk, hogy milyen fogásokra vagy jogosult a célba érést követően.
  5. Miután lefutottad a távodat, keresd a pultot, ahol a rajtszámod és a visszaigazoló e-mail felmutatásával kérheted ki az ételt.
  6. Jó étvágyat! 🙂