Infopakk

Kedves Barátaink!

Ez a nap is eljött, holnap ugyans kilő a kis csapat megkisebb kis eseménye a déli parton! Ebben a linkben összeállítottunk Nektek valamennyi fontos infót, kérjük, hogy olvassátok végig! Június 9-én, azaz pünkösd vasárnap pedig talikázunk a Balatonboglári Gömbkilátónál, este pedig megyünk egy nagyot a Balaton közepén!:)))

Rajtszám

A rajtszámoddal kapcsolatban, ha volna valami kérdés, akkor ezen a linken rá tudsz keresni: RAJTSZÁMKERESŐ.

Rajtcsomag átvétel és helyszíni nevezés

Balatonboglári Gömbkilátó, 2019. június 9-én vasárnap 14:00 órától 16:30 óráig.

FONTOS!!! Helyszíni nevezés: ez alkalommal lesz, de korlátozott szám részére. A helyszíni nevezés díja pólóval 13 000 forint, póló nélkül 12 000 forint.

A csomag átvételhez a rajtszámodra van szükség (itt rá tudsz keresni a rajtszámodra), illetve kérjük, hogy legyen kéznél (mobiltelefonon) a számlád, ezt alkalmanként elkérjük.

Hajójegy értékesítés kísérőknek

Balatonföldvári Kikötő (Kvassay sétány) melletti füves terület. Ára: 5000 forint / fő. Figyelem! Az értékesítésnél a létszámlimitet szigorúan vesszük, amennyiben a fedélzet ’megtelt’, további jegyeket nem tudunk értékesíteni, tehát biztos ami biztos alapon készüljenek alternatívával azok, akik így szeretnének velünk jönni. 2019. június 9-én vasárnap 18:00 órától 19:30 óráig lesz lehetőség jegyet venni a fedélzetre.

Mit tartalmaz a hajójegy? Nem keveset: hétféle sajtból összeállított sajtóstoló, sonkatál, borkóstoló, kézműves sör, életed naplementéje és Lauer papa kétórás naplemente szettje a Balaton közepén!:)

Öltöző, ruhatár

LEADÁS:
Balatonboglári Gömbkilátó. 2019. június 9-én vasárnap 12:00 órától 16:30 óráig

FELVÉTEL:
Balatonföldvári Kikötő (Kvassay sétány) melletti füves terület. 2019. június 9-én vasárnap 18:30-tól 20:00-ig.

FIGYELEM!!!
A ruhatárban csak a legszükségesebb holmikat kérjük leadni (de mégis gondolva az esti hajózásra), azokat pedig minden esetben zárható, kis méretű táskában! A táskákra biztosítótűvel fogjuk felerősíteni a ruhatári bilétát, tehát mindenképpen olyan táskát adjatok le, aminek nem okoz gondot az apró tűszúrás. A csomagokat a rajtot követően Balatonboglárról átszállítjuk a Balatonföldváron felállított ruhatárhoz, ott tudjátok átvenni. A ruhatárban elhelyezett értékekre természetesen a sajátunként fogunk vigyázni, de mint minden más alkalommal, most is felhívjuk rá figyelmeteket, hogy a leadott tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni, nagyobb értékeket kérjük, ne adjatok le. A ruhatár használata ingyenes.

Rajt

16:50 perckor Balatonboglár, Gömbkilátó (Google Maps link)

Figyelem! A vasúti közlekedéssel való összehangolás miatt 17:00 óra helyett 16:50-kor rajtolunk!

Útvonal

Google Maps térkép: LINK.

Plotaroute útvonal és statisztikák, szintek: ÚTVONAL.

Eredményhirdetés

A hajón lesz megtartva.

Parkolás

A verseny a Balatonboglári Gömbkilátótól indul. A kilátótól a mezőny a Kilátó u. – Lejtő u. – Gaál Gaszton u. átvonalon halad, kérjük, ezen a szakaszon, illetve a Gömbkilátó előtt, a futást megkönnyítendő, a saját érdeketekben mellőzzétek a parkolást. Köszönjük!

Parkolni a KRESZ szabályait követve a környéken tudtok, esetleg érdemes lehet megpróbálni a közeli szabadidőközpont parkolóját, de Balatonbogláron nincsen akkora egybefüggő parkoló, ami mindenkit képes fogadni. Ettől függetlenül, biztos, hogy valamennyien meg fogtok tudni állni.

Programok a kalandparkban családosoknak

A rajtközpont déltől tehát nyitva, maga a helyszín pedig a déli part legnagyobb kalandparkja is egyben. Úgy képzeljétek el majd a helyszínt, hogy a nagy Gömb mellett egy kis völgyben állítjuk majd fel a kaput, de ott egész nap lehet piknikezni, a közelben büfé, kávézó és rengeteg aktív programlehetőség a parkban. Szóval javasoljuk, hogy érkezzetek időben, szép idő is lesz!:) Információk az alábbi linken találhatóak meg: http://balatonboglarbob.hu

Útvonal

Az útvonalat irányítótáblákkal, illetve kilométertáblákkal jelöljük. Az útvonal jellemzően helyi mellékutakon, illetve kerékpárúton halad, az útvonalon zárt, elkerített futópálya nincs. Kérjük, hogy  figyeljetek a többi közlekedőre. A kritikus pontokat jelzőőrökkel és polgárőrökkel biztosítjuk. A frissítőállomásokon mobiltoalettek elérhetőek.

Vasúti átkelések

A vasúti átkeléseket jelzőőrök biztosítják, akik a vonatok érkezésekor megállítják a futókat. A jelzőőrök egy mobiltelefonos applikációban rögzítik a megállított futók rajtszámát, így a megállás időtartama figyelembe vételre kerül az időeredményben. A jelzőőrök tiltása ellenére a vasúton átkelni életveszélyes és szigorúan tilos!

Lehet-e kapni pluszban mezt?

A Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton versenyünké talán az eddigi legszebb mezünk, azonban mint maga a verseny is, ez is nagyon limitált létszám számára készült. Természetesen néhány százalékkal mindig fölé számolunk, emiatt a helyszínen lesz még néhány darab a befutoerem.hu és a futomez.hu műhelyeink eddigi legszebb darabjából!

Befutó és végső frissítő

A befutó a Kvassay sétány végén, a végső frissítő pedig innen pár méterre, a Balatonföldvár Kikötő melletti füves területen lesz. Toalett kb. 150 méterre, a Vitorláskikötőben érhető el, a toaletteket 18:00 és 20:00 óra között tartják nyitva nekünk.

Egészségügyi biztosítás

A verseny egészségügyi biztosítását szerződött partnerünk, az Ambulance Medical Kft. végzi. Kérjük, a célba érkezést követően és rosszullét esetén feltétlenül kérjétek az egészségügyi személyzet segítségét, még a hajóra történő felszállás előtt. Bár a hajón is lesz egészségügyis kolléga, de kockázatos esetben semmiképpen sem javasoljuk a hajóra történő felszállást, mivel egy későbbi súlyosabb rosszullét esetén ez jelentősen késleltetheti az emelt szintű segítség érkezését (a hajónak ki kell kötnie súlyos rosszullét esetén). Az egészségügyisek elérhetősége a verseny teljes időtartama alatt: 06-30-902-07-84 és 06-20-510-65-49.

Sétahajózás

A hajó (Badacsony katamarán) 20:00 órakor indul Balatonföldvár Kikötőből és időjárási viszonyoktól függően kb. 22:15-re ér Balatonboglár hajóállomásra. A hajón toalett elérhető, illetve a kóstoltatás mellett üzemel a büfé is. A hajóra állatot és kerékpárt nem lehetséges felvinni.

Figyelem!!! A hajó nem vár! Pontban 20:00-kor kihajózunk, így a három órás szintidőt elengedhetetlen, hogy tartsátok. Ezt követően lesz egy kis idő szusszanni és frissíteni, de a pihenés már kint lesz a Balatonon. ?

A kihajózás előtt lehetőség lesz jegyet váltani a hajózásra azoknak, akik nem futók (lásd fent). Ennek az ára 5000 forint / fő, de kérjük, hogy vegyétek figyelembe, hogy sétálójegyet csak a hajó kapacitásának szigorú figyelembevételével tudunk értékesíteni, amiben a futók elsőbbséget élveznek, a létszámlimiten túl nem tudunk további vendégeket fogadni.

Gasztro

A Kedvenc Kereskedőháznak, Halkernek, Mirbestnek és az Árvai Húsműhelynek köszönhetően hét féle sajtkülönlegességet, finom sonkákat és borokat tudtok kóstolni a hajózás alatt. A Hübris-es barátaink pedig hűtött kézműves sörökkel kínágatnak majd!:)

Köszi, hogy végigolvastad, nagyon sok szeretettel várunk Titeket! ?

Close Menu