Jótékonyság

Mint ahogyan a futniszép.hu versenysorozat egyes eseményein már megszokhattátok, törekszünk arra, hogy minden alkalommal nagy figyelem forduljon a jótékonykodásra is. Több éve már, hogy ennek a legegyszerűbb megoldásaként integrált jótékonykodási panelt hoztunk létre: nevezés leadáskor opcionálisan támogathatják a nevezők az alkalmanként más és más kedvezményezett felet. „Sok kicsi sokra megy”, szokták mondani, s ez nálunk is így van, ugyanis így a párszáz forintokból aklalmanként többszárezer forint is összegyűlhet.

De kiket támogatunk idén?

Elveszett Állatok Alapítvány 

„A hontalan állatok ellátásra és otthonra vágynak. Állatorvosaink ellátják őket, majd pedig egyre fejlődő ideglenes örökbefogadói hálózatunkon keresztül végleges gazdit találunk számunkra.

A szerető, családi légkörben élő kedvencek is olykor segítségre szorulnak. A kisnyugdíjas, vagy más módon szociálisan rászoruló családok kedvencei sokszor nem kaphatnának megfelelő kezelést segítségünk nélkül. Az alapítványi támogatás eredményeképpen az állatok nem kerülnek az utcára a pénzhiány miatt, és egészségesen, biztonságban élvezhetik tovább szerető gazdijuk gondoskodását. Hisszük, hogy ez nemcsak az állat, hanem sok esetben az egyedül élő, magányos gazdik segítése is egyúttal.”

https://www.elveszettallatok.hu