Karácsonyi ajándékkártya

Naplemente Félmaraton ajándékkártya előlap
Naplemente Félmaraton ajándékkártya hátlap

FONTOS, OLVASD EL!

A regisztrációt leadva egy visszaigazoló e-mailt küldünk az általad megadott címre a megrendelés fizetésével kapcsolatos részletekkel. Nagyon fontos, hogy amíg az összeg hozzánk nem érkezik meg, addig nem postázzuk a kártyát, hiszen a kártya az itt kiválasztott értékű nevezési kupont fog tartalmazni. Karácsony miatt a posta lassabb, így a regisztrációk befizetésének határideje 2019. december 18. (szerda), 12:00, eddig kell, hogy megérkezzen a bankszámlánkra az összeg. Ezt követően az űrlapot inaktiváljuk és már nem lesz lehetőség karácsonyi ajándékkártya igénylésére.

Hogy adjam meg, milyen távot akar futni?

Sehogy. Most még nem nevezni fogsz, hanem egy nevezésnek megfelelő értékű ajándékkupont vásárolsz. Lehetőséged van egyéni vagy páros kupon vásárlására, értelemszerűen az egyéni esetében egy főre, míg a páros esetében két főről van szó. Az alábbi űrlap kötelező elemei (mint például, hogy hova postázzuk az ajándékkártyákat) megadását követően lehetőséged van számmal megadni a mennyiséget, hogy melyik verzióból hány darabot szeretnél kérni. Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Mi történik, ha nem érkezik meg időben a kártya?

Előbb vagy utóbb biztosan megérkezik, de az alábbi gombokra kattintva bárki letöltheti a kártyákat nagyfelbontásban is és otthon kinyomtathatja.

Karácsony már itt van a nyakunkon, már nem tudsz rendelni, mert nem érne oda időben. 🙁 Viszont a nyomtatható anyagokat bármikor letöltheted, ha szükséged lenne rá. 🙂

Close Menu