NL21 Virtuális teljesítés

Virtuálisan teljesítenéd?

1. lépés

Lehetőséget biztosítunk a rendezvény virtuális teljesítésére is. Ehhez szükséges átjelentkezned virtuális teljesítőnek, amit az alábbi linken tudsz megtenni a nevezési kódod és az e-mail címed magadását követően a „Teljesítés módja” lehetőségnél válaszd a „Virtuálisan” lehetőséget.

Figyelem: átjelentkezést követően a versenyen már nem mérjük az eredeti rajtszámodat.

2. lépés

Jelentkezz a Europe Run új felületén a Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton futamra. Ha még nem rendelkezel Europe Run regisztrációval először készítsd el új fiókodat. A regisztráció és a futamon való részvétel ingyenes.

Jelentkezéskor add meg a futáshoz kapott nevezési kódodat. Azoknak a futóknak, akik átjelentkeztek virtuális teljesítésre, illetve (az azonosításhoz) megadják itt a nevezési kódjukat postán juttatjuk el a Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton befutóérmeket.

Töltsd le a rajtszámodat, teljesítsd a távodat és a teljesítés után töltsd le a névre szóló okleveledet.

Miért teljesítsem online?
Ez csupán egy opció, ha valamiért mégsem tudnál eljönni és velünk lenni személyesen.

Kapok bármilyen kedvezményt, ha online futom?
A verseny rajtcsomagját és befutóérmét ingyenesen postázzuk Neked, amennyiben a jelentkezéskor a virtuális teljesítésre váltott nevezésedhez tartozó nevezési kódod megadod. Ezen felül az online teljesítésnél 50%-os kedvezménnyel kérhetsz Europe Run befutóérmet, a Europe Run befutóérem postázása pedig ilyen esetben ingyenes. A verseny nevezési díját sajnos nem tudjuk visszatéríteni.

Attól, hogy online teljesítem, megjelenhetek a rendezvényen?
Természetesen, a legnagyobb szeretettel várunk! 🙂 Rajtszámot és futást viszont ilyen esetben nem tudunk “biztosítani”.

Mikor postázzátok a csomagomat és a befutóérmet?
A rendezvényt követő 1-2 héten belül.

Meggondoltam magamat, mégis lefutnám a versenyt.
Sajnos az átjelentkezés nem visszavonható.

Hogyan ellenőrzitek, hogy teljesítettem-e a távot?
Nem ellenőrizzük, ez a becsületedre van bízva. Minden teljesítést és online futamot érintő kérdésre a Europe Run tudásbázisában találsz további információt.

Mikor fussam online a versenyt?
Lehetőség szerint a verseny napjában és időpontjában, ha ez valamiért mégsem sikerülne, akkor sincsen semmi baj. Minden teljesítést és online futamot érintő kérdésre a Europe Run tudásbázisában találsz további információt.

Párban vagy trióban vagyunk, hogy csináljuk?
A kódotokkal többen is tudtok kedvezményes éremmel járó Europe Run nevezést leadni. Csapatos nevezésre nincs lehetőség, így tehát külön kell leadni mindenkinek.