Páros váltó

Létszámlimit

666 + 1 fő (teljes mezőny)

Táv

2 x 10,5 km -> A-B verseny, tehát nem körpályás!!!

Szintkülönbség

összesen 119 m

Rajt

14:55, Gömbkilátó, váltópont Szemesen, a Berzsenyi strandnál

Pálya

99% aszfalt

Befutóérem?

Egy remekmű a befutoerem.hu műhelyünktől!

Kutya jöhet?

Igen, hozzátok szőrcsőrt! A hajóra viszont nem tud feljönni!

Díjazás

abszolút 1-2-3

Frissítők

4-4 frissítő szakaszonként

Eredményhirdetés

Beszállás előtt

Futópóló

A befutoerem.hu műhelyünktől

Lesz tánc?

LESZ!!!

Kedves Barátaink! 

2019. június 9. óta a legtöbb kérdést Zsani és Sári mami a következő témában kapja: “ugyan lesz-e kisebb táv is a hajós versenyeken?” Mivel ez a csapat amúgy is elég random, így nem hazudunk, de a nevezés megnyitása előtt pár órával döntöttünk úgy, hogy biztosan lesz, szóval most már nincs visszaút. Ezáltal azokat a barátainkat is várjuk a sorozatunk legszexibb versenyén, akik: még nem állnak készen a 21K-ra, de letolnak egyedül 10K-t vagy párosban 21K-t, imádnak száguldani egy villámgyors pályán, imádják a déli partot, szeretik a bort, a bulikát, a finom falatokat és persze ezt az egész eszement-agyament versenyt, ami talán egyszer elhagyja az országhatárt: azaz Európa leghosszabb nevű versenyét, a Kedvenc Kereskedőház Zrt. Naplemente Félmaratont!

FIGYELEM! A VERSENY TÉNYLEGES ÚTVONALA AZ AKTUÁLIS KÖZLEKEDÉSI HELYZETNEK MEGFELELŐEN ELTÉRHET AZ ALÁBBI TÉRKÉPEN JELZETTEKTŐL. KÉRJÜK, MINDEN ESETBEN AZ ÚTVONALAT KIJELÖLŐ TÁBLÁK ÉS A JELZŐŐRÖK IRÁNYMUTATÁSA ALAPJÁN FUSSATOK!

Váltópont

A váltópont a Berzsenyi Dániel (Balatonszemes) utcai szabadstrandon lesz kialakítva, így éppen ugyanakkora táv jut mindkettőtöknek.

Animált térkép

Domborzati rajz