Rajzold le a legszebb naplementét, nyerj nevezést a szüleidnek!

Elsőként hirdetünk meg olyan pályázatot, ami nem is első sorban a futni vágyóknak, hanem inkább gyermekeiknek szól.

Május 31-én újra megszervezzük a legvagányabb futóversenyt, ami most először nem csak a kemény munkáról hanem egy picit a lazításról is szól egyben. Ugyanis nálunk sok hónap kemény felkészülése, aztán a 21 km letolása után itt végre ki is engedhettek kicsit. A futniszép.hu legszexibb versenyén a befutás után két olyan hajón várunk Titeket, ahol a futás mellett a gasztro, a finom borok és a tánc kapja meg a főszerepet.

…és most jön a dolog izgalmas része. Biztosan büszke rá a gyermeked, hogy egy ilyen menő futóanyukája / futóapukája lehet, mint Te vagy, és valószínűleg a rajzolás sincs ellenére, így van egy jó programötletünk számotokra.

Ültessétek le az asztalhoz a gyermekeiteket, és kérjétek meg őket, hogy rajzolják, fessék le, vagy bármilyen kreatív módon vessék papírra a leges-legszebb naplementét, amit valaha is láttak, vagy ami csak a képzeletükben létezik. A beszkennelt, vagy nagyon jó minőségben befotózott alkotásokat feltöltjük a Facebook oldalunk „Rajzpályázat 2020” nevű mappájába, és 3 héten át elindul a szavazás. A 4 legtöbb like-ot gyűjtő pályázat tulajdonosa, plusz egy külön díjazott nyer 1-1 ajándékcsomagot a Cornexi felajánlásával, ráadásul szüleiket is megajándékozhatják a legelső 5 ingyenes nevezéssel, még az előnevezés megnyitása előtt. Továbbá a hozzánk eljuttatot rajzokat felhasználjuk a II. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaratonon is, de hogy mire, az maradjon meglepetés… 🙂

Szabályzat

 1. A pályázaton indulhat minden maximum 14 éves gyermek.
 2. A pályázat leadása a “www.futniszep.hu/rajzpalyazat” linken elérhető felület kitöltésével és beküldésével lehetséges.
 3. A pályázat leadásával a szülők egyben elfogadják, hogy a gyermekük által készített alkotások fotójának feltöltött képét névvel ellátva kihelyezhetjük a „Naplemente Félmaraton” Facebook oldal „Rajzpályázat 2020” eseményének mappájába.
 4. Pályázat kezdete: 2019. 10. 31.
  A pályzat beküldésének határideje: 2019. 11. 22. 15:00
  Kihirdetés: 2019. 11. 23. 15:00
 5. A pályázat kezdetével a beérkező képeket folyamatosan töltjük fel a Facebook mappába, ahová 3 héten át lehet gyűjteni a likeokat.
 6. Az 5 nyertes kihirdetése kétféle képpen zajlik: egyrészt a 4 legtöbb likeot összegyűjtő rajz tulajdonosa nyer, az ötödik nyertes pedig a szervezőség által kiválasztott különdíjas pályázat lesz, akinek likeoktól függetlenül a szervezőség által legszebbnek ítélt rajza van.
 7. A nyerteseket a Facebookon hirdetjük ki, illetve személyesen is felvesszük a szülőkkel a kapcsolatot. A megnyert nevezéseket online tudják leadni a szülők a szervezőség által kiállított ingyenes VIP kóddal, a nyereménycsomagokat pedig a budaörsi irodánkban veheted át személyesen.

Hajrááááá srácok, rajzoljátok be a szüleiteket a Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaratonra!

bejegyzés megosztása

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések

Close Menu

Kedves Látogató! Felhívjuk figyelmedet, hogy honlapunk úgynevezett sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Részletek

futniszep_tiny

Légy képben, kérj hírlevelet!

Ritkán írunk, de akkor viszont jó dolgokat, becsszó! :)