Rajzold le a legszebb naplementét, nyerj nevezést a szüleidnek!

Elsőként hirdetünk meg olyan pályázatot, ami nem is első sorban a futni vágyóknak, hanem inkább gyermekeiknek szól.

Május 31-én újra megszervezzük a legvagányabb futóversenyt, ami most először nem csak a kemény munkáról hanem egy picit a lazításról is szól egyben. Ugyanis nálunk sok hónap kemény felkészülése, aztán a 21 km letolása után itt végre ki is engedhettek kicsit. A futniszép.hu legszexibb versenyén a befutás után két olyan hajón várunk Titeket, ahol a futás mellett a gasztro, a finom borok és a tánc kapja meg a főszerepet.

…és most jön a dolog izgalmas része. Biztosan büszke rá a gyermeked, hogy egy ilyen menő futóanyukája / futóapukája lehet, mint Te vagy, és valószínűleg a rajzolás sincs ellenére, így van egy jó programötletünk számotokra.

Ültessétek le az asztalhoz a gyermekeiteket, és kérjétek meg őket, hogy rajzolják, fessék le, vagy bármilyen kreatív módon vessék papírra a leges-legszebb naplementét, amit valaha is láttak, vagy ami csak a képzeletükben létezik. A beszkennelt, vagy nagyon jó minőségben befotózott alkotásokat feltöltjük a Facebook oldalunk „Rajzpályázat 2020” nevű mappájába, és 3 héten át elindul a szavazás. A 4 legtöbb like-ot gyűjtő pályázat tulajdonosa, plusz egy külön díjazott nyer 1-1 ajándékcsomagot a Cornexi felajánlásával, ráadásul szüleiket is megajándékozhatják a legelső 5 ingyenes nevezéssel, még az előnevezés megnyitása előtt. Továbbá a hozzánk eljuttatot rajzokat felhasználjuk a II. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaratonon is, de hogy mire, az maradjon meglepetés… 🙂

Szabályzat

 1. A pályázaton indulhat minden maximum 14 éves gyermek.
 2. A pályázat leadása a „www.futniszep.hu/rajzpalyazat” linken elérhető felület kitöltésével és beküldésével lehetséges.
 3. A pályázat leadásával a szülők egyben elfogadják, hogy a gyermekük által készített alkotások fotójának feltöltött képét névvel ellátva kihelyezhetjük a „Naplemente Félmaraton” Facebook oldal „Rajzpályázat 2020” eseményének mappájába.
 4. Pályázat kezdete: 2019. 10. 31.
  A pályzat beküldésének határideje: 2019. 11. 22. 15:00
  Kihirdetés: 2019. 11. 23. 15:00
 5. A pályázat kezdetével a beérkező képeket folyamatosan töltjük fel a Facebook mappába, ahová 3 héten át lehet gyűjteni a likeokat.
 6. Az 5 nyertes kihirdetése kétféle képpen zajlik: egyrészt a 4 legtöbb likeot összegyűjtő rajz tulajdonosa nyer, az ötödik nyertes pedig a szervezőség által kiválasztott különdíjas pályázat lesz, akinek likeoktól függetlenül a szervezőség által legszebbnek ítélt rajza van.
 7. A nyerteseket a Facebookon hirdetjük ki, illetve személyesen is felvesszük a szülőkkel a kapcsolatot. A megnyert nevezéseket online tudják leadni a szülők a szervezőség által kiállított ingyenes VIP kóddal, a nyereménycsomagokat pedig a budaörsi irodánkban veheted át személyesen.

Hajrááááá srácok, rajzoljátok be a szüleiteket a Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaratonra!

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések