Tombola: Valter Attila dedikált meze (kedvezményes)

Kedvezményes tombola jegy Bringázzunk Egyet nevezőknek.

Vásárolj nevezőként kedvezményes 1000 Ft.-os tombolát (egyéb esetben 2000 Ft.), és kerülj be a virtuális kalapba, amelyből június elsején sorsoljuk ki a szerencsés nyertest, aki megkapja Valter Attila saját kézzel dedikált versenymezét! Nem rendelkezel Bringázzunk Egyet nevezéssel? A kedvezményt így nem tudjuk alkalmazni, kérlek vásárold meg a teljes árú terméket.

A játék menete: Elsőként vásárolj tetszőleges darabszámú online tombolaszelvényt (Bringázzunk Egyet nevezőként 1000.-, egyéb esetben 2000.- Ft-os darab áron*. Minél több szelvényt veszel, annál nagyobb esélyed lesz megkaparintani a mezt. A vásárlással automatikusan bekerülsz a sorsolásba.

Június elsején, szerdán 10:00 órakor kihirdetjük a szerencsés játékost, akinek a kívánt belföldi címre eljuttatjuk a nyereményét.

A játékban befolyt összeget egy jótékony szervezet részére ajánljuk fel.

*A kedvezményes jegyárhoz a megjegyzésbe a nevezési kódodat szükséges csak beírni, aminek az érvényességét mi ellenőrizzük vissza.

Nevezési kód megadása: Azoknak, akik rendelkeznek Bringázzunk Egyet nevezéssel, 1000 forint kedvezményt kapnak a tombola vásárlásakor. Nem létező vagy téves nevezési kód esetén a vételárat visszatérítjük és a vásárlás nem vesz részt a sorsolásban.

1 000 Ft nettó 787 Ft

Nevezési kódod *