TF21 Virtuális teljesítés

Virtuálisan teljesítenéd?

Nemt tudsz eljönni? Lehetőséged van virtuálisan is teljesíteni az Austrotherm Tihanyi Félmaratont. Minden, amit a virtuális teljesítésről tudni akartál, de sosem merted megkérdezni! 🙂

Így működik, ezt kell tudnod

 • Lépj be a Europe Run fiókodba

  Látogass el a https://new.europerun.eu felületre és jelentkezz be a Europe Run fiókoddal. Ha még nem rendelkezel Europe Run fiókkal, akkor regisztrálj egyet.

 • Hozd létre az első tagot

  Ha még nem rendelkezel taggal akkor a rendszer automatikusan a tag hozzáadása oldalra fog irányítani. Ha korábban már ezt elkészítetted akkor ezt a lépést most értelemszerűen nem kell megtenned és a rendszer sem fogja kérni Tőled.

 • Válaszd ki a VII. Austrotherm Tihanyi Félmaraton futamot

  Az oldal tetején kattints a "Jelentkezés futamra" gombra (vagy klikk ide), majda Hivatalos Europe Run futamok között keresd meg a VII. Austrotherm Tihanyi Félmaratont és kattints a "Jelentkezés" gombra, hogy kiválaszd.

 • Válaszd ki a célodat!

  Válassz egy célt, aminek / akinek a megtett kilométereidet virtuálisan felajánlod. Ezt a célt akár Te magad is létrehozhatod. Mik ezek a célok?

 • Válassz futót!

  Válaszd ki a tagot (ha saját magad nevében jársz el, akkor értelemszerűen magadat :), akivel teljesíteni szeretnéd a futamot.

 • Vásárolnál extra terméket?

  Bár a Europe Run futamok ingyenesek, lehetőséged van a nevezésed mellé extra terméket vásárolni, mint például korábbi érmeket, pólókat. Megjegyzés: az érvényes Austrotherm Tihanyi Félmaraton nevezési kóddal (ezt az utolsó oldalon tudod majd megadni) regisztráló Europe Run teljesítőknek a Tihanyi Félmaraton érmet díjmentesen fogjuk postázni, ezt tehát nem szükséges itt jelezned. Az itt leadott megrendelésed a TF érmen felül értendő.

  Megjegyzés Az érvényes Austrotherm Tihanyi Félmaraton nevezési kóddal (ezt az utolsó oldalon tudod majd megadni) regisztráló Europe Run teljesítőknek a Tihanyi Félmaraton érmet díjmentesen fogjuk postázni, ezt tehát nem szükséges itt jelezned. Az itt leadott megrendelésed a TF érmen felül értendő.

 • Véglegesítsd az adataid és add meg a nevezési kódodat!

  Töltsd ki a jelentkezésed további adatait, mint például hogy hány kilométert szeretnél teljesíteni (eltérhet az eredeti Tihanyi Félmaraton nevezésed távjától), milyen módon, stb... Ne felejtsd el megadni a nevezési kódodat az oldal tetején, ez alapján tudjuk beazonosítani, hogy érvényes Austrotherm Tihanyi Félmaraton nevezéssel rendelkező futónk vagy! Ennek hiányában nem tudunk postázni érmet! Ha kész vagy mindennel, kattints a véglegesítésre és már kész is vagy!

  Ne felejtsd el megadni a nevezési kódodat! Ezt közvetlenül az oldal tetején teheted meg a "Nevezési kód" mezőnél. Ez alapján tudjuk beazonosítani, hogy érvényes Austrotherm Tihanyi Félmaraton nevezéssel rendelkező futónk vagy! Ennek hiányában nem tudunk postázni érmet!

  Hol találod a nevezési kódodat? A nevezési kódodat minden e-mailben jelezzük Neked, érdemes rákeresned a leveleinkre, vagy visszakeresni a neked kiállított számlát (azon is szerepel), vagy a korábbi, sikeres nevezésedet visszaigazoló e-mailünket. A nevezési kódjaink a verseny előtagjából (Tihanyi Félmaraton 2121 esetén TF21-el), majd egy négyjegyű számól állnak, kivével a szezonbérleteseknél, ott SZB21 az előtag).

 • Teljesítetted?

  Alapvetően nem várjuk, hogy jelezd felénk, hogy teljesítetted-e, de ezzel gyűjtheted a fiókodba a teljesített kilométereket. A Europe Run teljesítése nem kötelező és nincsenek kritériumok. Nem mérjük az idődet, nem kell igazolnod azt nincsenek kötelezettségeid. A lényeg, hogy jól érezd magad és legalább szívben a versennyel legyél. Teljesítést követően látogass el a Résztvevői menü / Részvételeim (vagy klikk ide) oldalra és kattints a "Teljesítettem" lehetőségre. Ha szeretnél, tölthetsz fel képet a teljesítésedről és ugyaninnen le is töltheted az okleveledet. 🙂 Gratulálunk!

  Mikor postázunk? Minden esetben a "rendes" versenyt követően. Ez általában eltelik 2-3 hétbe, mert sokan nem azonnal teljesítik, őket is megvárjuk, majd ellenőrizzük az adatokat és sokszor küldünk ki postacím egyeztető levelet is. Kérjük, légy egy kis türelemmel, ebben az időszakban nagyon le vagyunk terhelve de ígérjük, pörgetjük, ahogy csak lehet. 🙂

Általános információk

Miért teljesítsem online?
Ez csupán egy opció, ha valamiért mégsem tudnál eljönni és velünk lenni személyesen.

Kapok bármilyen kedvezményt, ha online futom?
A verseny rajtcsomagját és befutóérmét ingyenesen postázzuk Neked, amennyiben a jelentkezéskor a virtuális teljesítésre váltott nevezésedhez tartozó nevezési kódod megadod. Ezen felül az online teljesítésnél 50%-os kedvezménnyel kérhetsz Europe Run befutóérmet, a Europe Run befutóérem postázása pedig ilyen esetben ingyenes. A verseny nevezési díját sajnos nem tudjuk visszatéríteni.

Attól, hogy online teljesítem, megjelenhetek a rendezvényen?
Természetesen, a legnagyobb szeretettel várunk! 🙂 Rajtszámot és futást viszont ilyen esetben nem tudunk “biztosítani”.

Mikor postázzátok a csomagomat és a befutóérmet?
A rendezvényt követő 2-3 héten belül.

Meggondoltam magamat, mégis lefutnám a versenyt.
Sajnos az átjelentkezés nem visszavonható.

Hogyan ellenőrzitek, hogy teljesítettem-e a távot?
Nem ellenőrizzük, ez a becsületedre van bízva. Minden teljesítést és online futamot érintő kérdésre a Europe Run tudásbázisában találsz további információt.

Mikor fussam online a versenyt?
Lehetőség szerint a verseny napjában és időpontjában, ha ez valamiért mégsem sikerülne, akkor sincsen semmi baj. Minden teljesítést és online futamot érintő kérdésre a Europe Run tudásbázisában találsz további információt.

Párban vagy trióban vagyunk, hogy csináljuk?
A kódotokkal többen is tudtok kedvezményes éremmel járó Europe Run nevezést leadni. Csapatos nevezésre nincs lehetőség, így tehát külön kell leadni mindenkinek.