Új csapattag a „futniszépnél”: interjú Kozma Andrissal

Ahogyan minden évben, idén sem maradhat el az újítás a versenyeink háza táján. Többek között új arcokkal is találkozhattok majd nálunk, így Kozma Andris speakerrel bővül a csapatunk, aki kiváló munkájával fog majd motivációfröccsökkel bombázni Titeket 2021-ben, a legnehezebb pillanataitokban. Keczán Pál, főszervező beszélgetett vele.

A pályafutásod igen változatos, de mégis hogyan kezdtél el speakelni?

Már 20 éve a színpad mellet dolgozom mint koncertszervező, rendezvényszervező. A Back to Black és a Holdviola zenekar koncertszervezője vagyok. 9 évig péntek és szombat esténként egy Budapesti szórakozóhelyen lemezlovaskodtam és karaokeeztattam. Több rendezvényen dolgoztam mint műsorvezető. Első futós munkáim egyike a Bécs-Budapest Szupermaraton volt, ahol több napon keresztül lehettem a rendezvény hangja. Imádtam minden pillanatát! Nagyon sajnálom, hogy nincs már ez a verseny…:(

Futsz, sportolsz?

Rendszeresen futok és hetente röplabdázom (a Covid miatt ez most elmarad) Több maraton, rengeteg félmaraton van a lábamban, illetve a Balatont is többször megkerültük már párban. Legjobban a kutyánkkal (Ajkával, a legszebb magyar vizslával) szeretek a természetben futni.

Először Tihanyban dolgoztunk együtt, jövőre pedig Tihanyban és Szigligeten is ott leszel már. Mivel készülsz?

Egy szeretett és egyben aktív versenyen speakelni mindig feltölt. Láttam már sok-sok örömkönnyet Tihanyban. Ezeket a pillanatokat várom nagyon a célkapuban. Készülök 3 db viccel. Abból 2 nagyon jó, és egy kicsit jó.

Téged is megkérdezünk: hogy látod, mitől lesz igazán jó egy esemény?

Azt gondolom, hogy a versenyeket a futók töltik meg élettel, élménnyel. Nélkülük mi se lennénk senkik…

Mennyire fontos egy szép érem, egy szép mez?

Pár éve ez a része is rohamosan fejlődik a versenyeknek. Több olyan ismerősöm van, aki csak is az éremért fut, és van aki a szép és jó minőségű eseménypólóért. Nagyon fontos mind a kettő.

Hogyha kellene egyet ajánlani a négy eseményünk közül, melyik lenne az?

Nehéz kérdés! Mindegyik más, így nehéz a döntés. De azért gyertek Tihanyba és Szigligetre határokat feszegetni, mert jó buli lesz!

Egyre nagyobb a lendület a virtuális futások körül, mi magunk is indtíottunk egyet Europe Run néven még tavasszal. Hogy látod, ezek a kis motivációk segíthetnek a futóknak túllendülni ezen a szigorított időszakon?

2020 első hónapjaiban nem is tudtuk, hogy mi az a virtuális futás. Mostanra az életünk részévé vált. Ezt is kaptuk ebbe a vészterhes időszakba. Még mi mindent fogunk… Minden futó keresi a célokat a futásai során! Szükség van a versenyekkel, társakkal, élményekkel való kapcsolatra. Ha virtuálisan, akkor úgy.

Bandi

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések