400M Babyrun

Létszámlimit

200 fő

Táv

400 m

Rajt

10:00

Pálya

fű (balatonpart)

Befutóérem?

igen!

Futópóló

nincs

Frissítők

végső frissítés

Eredményhirdetés

nincs, nem mérjük

Díjazás

Nincs díjazás

Rajt:10:00
Karszalag átvétele:Fontos, itt nincs rajtszám, nem mérjük ezt a távot. A részvétel futniszép karszalaghoz kötött, amit a versenyirodában lehet átvenni név vagy befizetést visszaigazoló e-mail felmutatásával.
Rajt helyszíne:Club Tihany, Balaton-part (Google Maps link). A pályát a strandon, a nagy kék csúszda mellett jelöljük ki, közvetlenül a Balaton-parton.
Cél helyszíne:Club Tihany (Google Maps link)
Eredményhirdetés:nem mérjük, nincs eredményhirdetés!
Tényleges táv:400 M

Kb. minden, amit tudni akarsz a 400M Babyrun -ról

A Babyrun egy gyerekfutam, afféle „fun-run”. Nincsen semmi tétje, viszont arra tökéletes, hogy az egészen pici gyerekek is belekóstoljanak abba, ahova papa-mama állandóan hétvégente eljár: a futóversenybe. Rajt ahogy a nagyoknak, speakerrel és célbaéréssel, ahol minden lurkót valódi IX. Mapei Tihanyi Félmaraton befutóéremmel ajándékozunk meg, nyakba akasztva, ahogy az dukál! Olyannal, amivel anyuék is mindig pózolnak az Insta sztorikon. A Babyrunra karonülő csecsemőtől a picit nagyobbakig, mindenkit várunk, legyen ez egy olyan alkalom, ahol az albumba bekerül: „Az első futóversenyem, az első Tihanyom!”. Természetesen a versenyen a szülői kíséret nem csak megengedett, de javallott is.

Animált térkép

Nem készül térkép, az útvonal a versenyközpontnál lesz kialakítva. Rajt és cél egységesen a rajtkapunál. 

Nevezési díjak

✧ 1-200 főig: 2995 Ft

✧Nevezés a helyszínen is biztosított. 

Az árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.