Interjú Tallár Tamással, a PENCO Hungary tulajdonosával

A Penco Hungary termékeivel a verseny alatti frissítés során is találkozhattok, illetve ott lesznek a versenyközpontban is, ahol minden felmerülő kérdésetekre választ adnak majd és segítenek. Keressétek a PENCO sátrat!

Hogyan segítheti a versenyzést az Izotóniás ital?

  • hozzájárul a teljesítőképesség fenntartásához intenzív fizikai terhelés során
  • fokozza a víz felszívódását a szervezetbe
  • ideális arányban tartalmaz ásványi anyagokat
  • optimális mennyiségű vitamint biztosít
  • maximalizálja a sportolók teljesítményét
  • csökkenti a görcsök kialakulásának a kockázatát

Melyik az a termék, ami nélkül véleményed szerint nem érdemes végig csinálni egy versenyt?

Ez függ a verseny távjától és a versenyző edzettségétől is de általánosságban, amit ajánlunk mindenkinek a PENCO termékek közül, azok az alábbiak:

Miért fontos a PENCO számára, hogy támogatója legyen a Futniszép versenyeknek?

A versenyek alkalmasak arra, hogy megismertessük termékeinket a résztvevőkkel és segítsük a versenyzőket eligazodni a helyes táplálék-kiegészítő használatban. Továbbá fontos számunkra, hogy a PENCO új termékeit első kézből mutathassuk be az érdeklődőknek. A Futniszép versenyeket az egyik legjobb verseny sorozatnak tartjuk, mert a helyszínek kiválasztása csodálatos, a Balatonnal nem lehet versenyezni, illetve a szervezőkkel jó partneri viszony alakult ki.

A befutócsomag tartalmát is támogatjátok bizonyos termékkel. Mi alapján választod ki, hogy melyik legyen az és miben nyújt segítséget az adott termék?

Fontos szempont, hogy a termék mindenki számára előnyös legyen a versenyen, a használata elősegítse a választott táv teljesítésének megkönnyítését. Figyelünk továbbá arra is, hogy ne új termék legyen, hanem olyan, amely már korábban piacra került és, aminek használata menetközben is egyszerű legyen.

Szerinted mitől különleges egy futóverseny?

Sok minden függ a helyszíntől, a Balaton ezért jó választás. Szerintem fontos lehet a létszám is mert a sok versenyző eleve megadja a jó hangulatot. A versenyen kiállítók változatos szakterületről való érkezése is sokat hozzátesz a rendezvény különlegességéhez, továbbá sokat nyom a latba az, hogy ki a rendezvény szpíkere. Fontos továbbá, hogy az eseményen meg legyen a családias légkör, hogy a gyerekekkel érkezők is megtalálhassák a számukra megfelelő programokat.

A PENCO Hungary már a kezdetek óta támogatója a Futniszép versenyeknek és biztosítja a futók számára a legjobb termékeket a sikeres versenyzéshez, hogy általuk kihozhassák magukból a legjobbat a hosszú távok teljesítése során.

Köszönjük szépen az interjút Tamás! 😊

bejegyzés megosztása

Facebook
Twitter
Email
Nyomatatás

Hasonló bejegyzések